Caută

    Search Results

    Închideți

    BioActive Q10 a fost desemnat Best New Product de către cea mai importantă revistă de sănătate distribuită gratuit în Marea Britanie!




    Cititorii revistei Natural Lifestyle, cea mai importantă revistă de sănătate distribuită gratuit în Marea Britanie, au votat produsul BioActiveQ10 Ubiquinol drept Best New Product (Cel Mai Bun Produs Nou) al anului 2010. Noua formulă cu coenzima Q10 de la Pharma Nord, a declanşat o adevărată furtună, vânzările lui crescând exponenţial încă de la lansare.

    Acest succes a fost evidenţiat în competiţia Natural Lifestyle, unde BioActive Q10 Uniquinol a câştigat cu o majoritate zdrobitoare, de 25% din totalul voturilor.

    Managing Director Pharma Nord UK, Bent Henriksen, a declarat că doreşte, în numele Companiei, să mulţumească consumatorilor fideli pentru votul acordat.

    "BioActive Q10 Ubiquinol este produsul de ultimă generaţie al gamei Q10, o gamă foarte bine-vândută, şi suntem emoţionaţi pentru că suntem cei care, în 2010, primim Premiul pentru Cel Mai Bun Produs Nou al anului,” spune Bent.

    “Ubiquinol are toate beneficiile produsului Bio-Quinonă Q10, dar este special creat pentru a avea o absorbţie îmbunătăţită, blisterul folosit fiind special conceput pentru a-i conserva aceste proprietăţi. Gama de produse Pharma Nord care conţin coenzima Q10, este una de foarte bună calitate, iar noi suntem încântaţi când ajungem în vârful piramidei, odată cu noile produse."

    Editorul revistei Natural Lifestyle, Rachel Symonds, a spus că premiul este oferit drept recunoaştere pentru toate produsele care au marcat schimbări în viaţa oamenilor.

    Ea a declarat: “Revista Natural Lifestyle apreciază cele mai bune produse oferite de către retailerii noştri."

    “Premiul acordat de către Natural Lifestyle a fost înmânat pentru prima dată în 2009, cu intenţia de a premia toate produsele şi brandurile care au făcut diferenţa în sănătatea, bunăstarea şi vitalitatea cititorilor noştri."

    “După ce s-a dovedit a avea succes- evidenţiere făcută prin numărul cititorilor care şi-au exprimat votul- premiul s-a întors, în 2010, cu o nouă categorie- pentru Cel Mai Bun Produs Nou.”

    S-a votat din noiembrie până în ianuarie, iat câştigătorul a fost anunţat în numărul de februarie al revistei. Cititorii au putut vota trimiţând un formular de înregistrare sau online.

    BioActive Q10 Uniquinol a câştigat premiul Best New Product al anului 2010 într-o competiţie în care au fost prezente numeroase branduri puternice ale categoriei.


    Informaţii despre BioActive Q10 Ubiquinol

    BioActive Q10 are toate beneficiile pentru sănătate ca şi varianta originală cu Q10, cum ar fi, de exemplu, menţinerea sănătăţii inimii şi sistemului imunitar, şi conţine ubiquinol în forma sa stabilă, împachetat printr-un proces patentat, pentru a preveni oxidarea. Pharma Nord este de aceea capabil să garanteze stabilitatea acestui produs de-a lungul perioadei de valabilitate. BioActive Q10 Ubiquinol conţine 100mg de Coenzimă Q10/ capsulă.


    Informaţii despre revista Natural Lifestyle

    Cea mai citită revistă de sănătate distribuită gratuit în Marea Britanie, Natural Lifestyle, oferă cititorilor noutăţi, informaţii şi articole interesante pentru a-i ajuta să-şi menţină sănătatea, printr-un mod de viaţă cât mai natural. Este cel mai popular ghid gratuit al produselor naturale, remediilor şi dietelor.

    Pentru mai multe informaţii, contactaţi Pharma Nord UK la telefonul 0800 591 756
    Noutăţi