Caută

  Search Results

  Închideți

  Pharma Nord este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa. Compania dezvoltă, fabrică şi comercializează suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente care au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor.

  Fabrica Pharma Nord Vojens

  Baza de date cu cercetări de la Pharma Nord conţine peste 9.000 de cercetări ştiinţifice, inclusiv un mare număr de studii realizate cu produsele Pharma Nord. Baza de date este elementul esenţial al întregului proces de producţie.

  În interiorul spaţiului de producţie şi spaţiului de birouri, ambele fiind localizate în Danemarca, Pharma Nord are un mare câmp operaţional. Produsele Pharma Nord sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu şi în alte ţări aflate în ascensiune rapidă din Asia şi Statele Unite, prin intermediul a 25 de companii şi a 20 de parteneri de afaceri.

  Pharma Nord este o companie privată.


  CALITATE DANEZĂ

  Pharma Nord produce suplimente alimentare şi remedii naturale în Danemarca, supunându-se restrictivei legislaţii daneze. Deoarece legislaţia noastră este foarte apreciată pe pieţele externe şi, pentru că a crescut mult cererea de produse, Pharma Nord a ales să-şi extindă capacităţile de producţie în Danemarca, în loc să mute părţi ale procesului de producţie în alte ţări. Noi spaţii de producţie şi depozitare sunt construite în prezent în Vojens, localitate aflată la 50 de kilometri nord de graniţa danezo-germană. Prin această expansiune, Pharma Nord va putea să-şi tripleze capacitatea de producţie şi să-şi asigure condiţiile optime pentru creşterea şi dezvoltarea ulterioară.
   

  Pharma Nord brand cunoscut

  UN BRAND PUTERNIC

  Produsele Pharma Nord au devenit un brand foarte cunoscut în multe ţări, în special datorită designului caracteristic privind ”semnul de calitate”, mojarul auriu şi ”fereastra cu acces” către produsul din interior, cutiile cu bordura aurită şi conceptul Bio (termen care se referă la biodisponibilitate). Consumatorii, distribuitorii şi profesioniştii în sănătate asociază aceste trăsături cu cercetarea riguroasă şi cu un nivel ridicat de biodisponibilitate şi siguranţă. Aceste calităţi sunt cele care fac produsele Pharma Nord viabile, într-o piaţă care este, de multe ori, dominată de tendinţe. De fapt, acest lucru a determinat The International Superbrand Council să nominalizeze Pharma Nord la ”Superbrand 2007”, din cadrul pieţei ”Business-to-Consumer”.


  INDUSTRIA NUTRACEUTICĂ

  Pharma Nord şi alţi câţiva colegi de breaslă au creat Nutraceutical Industry (NI), o asociaţie a celor mai buni furnizori de produse nutraceutice. Principala sarcină a NI este de a micşora distanţa dintre două sectoare în mod clar separate: medicamente şi, respectiv, alimente. Sven Moesgaard, Director Tehnic la Pharma Nord, conduce Nutraceutical Industry.

  Compensarea deficienţelor alimentaţiei moderne

  ISTORIA PHARMA NORD

  Pharma Nord a fost fondată în 1981 de doi dintre actualii proprietari, Eli Wallin şi Sven Moesgaard, care au început o afacere de import a unui produs britanic pe bază de seleniu. Puţin după aceea, produsul s-a dezvoltat şi a ajuns produsul care acum este cunoscut sub denumirea de Bio-Seleniu®+Zinc. El încă este un produs de referinţă pentru gama din care face parte.

  Ideea de bază pentru Pharma Nord a fost să compenseze deficienţele alimentaţiei moderne prin realizarea de suplimente alimentare cu o biodisponibilitate ridicată şi cu un efect documentat. Bio-Seleniu®+Zinc reprezintă cu succes această filozofie într-un singur produs şi a pavat drumul către deschiderea primelor filiale în Suedia, Anglia şi Finlanda.

  De-a lungul timpului, Pharma Nord şi-a câştigat, în câteva rânduri, reputaţia unui jucător inovativ şi vizionar pe piaţa nutraceuticelor. Phama Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piaţa europeană. Produsul său, Bio-Quinonă Q10 a fost lansat în 1990 şi a ajuns să fie unul dintre produsele de top la nivel mondial. Acesta este unul dintre multele exemple care arată că Pharma Nord a fost un vârf de lance pentru piaţa pe care activează, prin transferarea noilor cunoştinţe în noile produse realizate.


  NOI CUNOAȘTEM UN SINGUR STANDARD – CEL MAI RIDICAT

  Pharma Nord  este o companie atipică în industria suplimentelor alimentare, deoarece toate produsele noastre sunt fabricate respectând atât standardele GMP (Good Manufacturing Practice) pentru suplimentele alimentare cât și standardele care se aplică procesului de fabricație a medicamentelor. Aceste standarde ridicate de producție oferă o serie de beneficii atât companiei Pharma Nord cât și consumatorilor care achiziționează produsele noastre.

  Consumatorii beneficiază de pe urma mecanismelor de control și a cerințelor care sunt încorporate în producția farmaceutică, deoarece acestea necesită o uniformitate, siguranță și eficacitate documentate. Pentru Pharma Nord, acest lucru înseamnă că medicii, cercetătorii și alți specialiști din domeniul sănătății pot avea încredere în produsele noastre și le pot recomanda pacienților lor sau le pot folosi în diverse studii de cercetare.
  De aceea, același produs poate fi găsit în diferite țări atât ca supliment alimentar cât și ca medicament și, uneori, poate fi comercializat sub nume diferit.

  Produsele Pharma Nord sunt, în prezent, vândute în mai mult de 45 de ţări.

  Suplimentele alimentare Pharma Nord

  RECUNOAŞTERI ŞI PREMII

  Premii si recunoasteri mondiale

  Produsele documentate şi vânzările realizate exclusiv prin distribuitori şi farmacii, au asigurat companiei Pharma Nord succesul şi recunoaşterea de care se bucură pe întreg globul. De-a lungul timpului, Pharma Nord a primit o serie de premii onorifice de la organizaţii de ramură şi organizaţii ale distribuitorilor din diverse ţări.

  Recent, Pharma Nord a primit următoarele premii:

  Premiul Oeuvre (Pemiul pentru Întreaga Activitate)

  • Superbrandul Anului pe piaţa B2C (Business to Consumer) (nominalizare)
  • Produsul Anului
  • Cea mai informativă campanie
  • Control Bio-Gluco: Cel mai bun supliment de Vitamine si Minerale 2018, U.K.
  • Bio-Quinona Q10: Produs autonom 2018, Danemarca
  • Bio-SelenoPrecise: Mineralul anului 2018, Danemarca
  • SelenoQ10: Produsul anului pentru inima 2017, Suedia
  • Bio-Melatonine Complex: Cel mai bun produs 2016, Belgia
  • Bio-Quinona Active Q10: Premiul Comunitatii Natural Healthcare 2015, U.K.
  • Bio-Chromium: Cel mai bun produs 2015, Belgia
  • Tancare: Premiul pentru Cel mai bun supliment alimentar de frumuseţe 2015, Irlanda
  • Bio-Quinon GOLD: Produsul anului 2014, Finlanda
  • Furnizorul anului 2014: Pharma Nord Finlanda
  • Bio-Chromium: Cel mai bun supliment alimentar 2014 U.K.
  • Premiul pentru Activitate 2014: Pharma Nord Ungaria
  • Bio-Ulei De Peste: Sumplimentul alimentar Favorit, 2013 U.K.
  • Furnizorul anului 2012: Pharama Nord Olanda
  • Bio-C.L.A.+Ceai verde:  Cel mai bun produs de slăbit 2012, Polonia
  • Slim Duo: Produsul Anului 2011, Portugalia
  • BioActive Q10: Premiul De Aur, Polonia, 2011
  • Bio-C.L.A.+Ceai verde:  Cel mai bun produs de slăbit 2011, Polonia
  • Bio-Glucosamine Forte: Cea mai buna Gucozamină 2011, Olanda
  • Bio-C.L.A.+Ceai verde:  Cel mai bun produs de slăbit 2010, Polonia
  • BioActive Q10: Cel mai bun Produs Nou 2010, U.K.
  • Primmuno: Cel mai Inovativ Produs 2009, Belgia
  • Cea mai buna Lansare 2009: Pharma Nord Olanda
  • Premiul Oeuvre (Premiul pentru Intreaga Realizare): 2007, Olanda
   
  Produsul Anului
  Product of the Year - Holland