Caută

  Search Results

  Închideți

  BAZA DE DATE CU CERCETĂRI – PUNCT DE PLECARE PENTRU PHARMA NORD

  Departamentul de cercetare de la Pharma Nord este întotdeauna la curent cu ultimele informaţii ştiinţifice internaţionale. Cercetările ştiinţifice şi articolele sunt înregistrate şi catalogate cu grijă în cea mai cuprinzătoare bază de date din industrie, care cuprinde mai mult de 9.000 de referinţe ştiinţifice. O mare parte dintre aceste studii au fost realizate folosind produsele Pharma Nord. Baza de date este revizuită continuu, oricând sunt publicate noi studii relevante pentru produsele Pharma Nord. Biblioteca, care se găseşte în Departamentul de Cercetare, este un instrument vital în procesul de realizare de produse noi sau de îmbunătăţire a celor deja existente.

  Departamentul de cercetare

  Arhiva de studii stiintifice Pharma Nord

  300 DE STUDII PUBLICATE, REALIZATE CU PRODUSELE PHARMA NORD

  Pe lângă numeroasele articole ştiinţifice şi studiile de cercetare folosite de Pharma Nord ca bază în dezvoltarea de produse noi şi pentru îmbunătăţirea celor deja existente, compania a realizat peste 300 de studii publicate, folosind produsele proprii. Cercetarea este punctul de cotitură pentru întreaga documentaţie, aceasta din urmă fiind vitală pentru successul produselor Pharma Nord. Noi titluri sunt adăugate în permanenţă în baza de date.
   

  DEZVOLTARE ŞTIINŢIFICĂ

  De-a lungul timpului, Pharma Nord a constituit o reţea internaţională cuprinzătoare de oameni de ştiinţă din mai multe domenii, precum: cardiologie, oncologie, odontologie, chirurgie, nutriţie şi alte încă câteva. Această colaborare şi dialogul permanent între cercetători este un instrument foarte important în procesul de realizare a produselor noastre.
   

  PHARMA NORD ŞI CERCETĂRILE ÎN DOMENIUL CANCERULUI

  Pharma Nord participa activ la cercetarea canceruluiLupta împotriva cancerului este unul dintre cele mai provocatoare domenii din medicină. Pharma Nord este implicată activ în cercetările internaţionale din domeniul prevenţiei şi tratării cancerului. Unul dintre cele mai mari şi mai ambiţioase proiecte ştiinţifice care s-au desfăşurat în acest domeniu este şi studiul internaţional PRECISE. Acesta se concentrează pe proprietăţile preventive pe care le are elementul esenţial seleniu. Pharma Nord este furnizorul oficial al tabletelor cu seleniu şi al tabletelor placebo pentru întregul studiu. Studiul este realizat pe 40.000 de participanţi din Danemarca, Suedia şi Anglia.
   

  PHARMA NORD ŞI CERCETĂRILE DIN DOMENIUL CARDIOLOGIEI

  Pharma Nord sprijină în mod activ ştiinţa în eforturile acesteia de a descoperi noi terapii pentru afecţiunile cardiace, în special pentru acele terapii care urmăresc îmbunătăţirea calităţii vieţii acelor persoane care, datorită vârstei înaintate sau a bolii, suferă de deficienţă de coenzima Q10. Printre altele, Pharma Nord a lansat Q-SYMBIO, un mare studiu internaţional care a investigat potenţialul adjuvant al coenzimei Q10 pentru tratarea afecţiunilor cardiace cronice.
   

  PRODUS DE REFERINŢĂ

  Deoarece preparatul cu coenzima Q10 de la Pharma Nord are o vastă documentaţie privind buna sa biodisponibilitate, acest produs a fost ales ca produs de referinţă al Asociaţiei Internaţionale pentru Studiul Q10 şi a fost testat în mai mult de 70 de studii. Aceste cercetări sunt unul dintre principalele motive pentru care preparatul poate să documenteze nivelul său ridicat de biodisponibilitate. Mai mult, faptul că acest produs se află pe piaţă de aproape 20 de ani, oferă date privind siguranţa folosirii lui.
   

  CONFERINŢE ŞI SIMPOZIOANE

  În anumite domenii, noutăţile ştiinţifice apar atât de frecvent încât este preferabil să organizezi simpozioane în mod regulat, la care oameni de ştiinţă de pe întreg globul se strâng pentru a prezenta ultimele noutăţi. În multe situaţii Pharma Nord este organizator sau participă ca şi co-organizator la astfel de evenimente. Până acum, simpozioanele şi conferinţele ştiinţifice au fost organizate pentru cercetări în domenii precum: Q10, CLA şi seleniu.
   

  EXPERIENŢA CONSUMATORILOR

  Consumatorii au propria lor experienţă şi aceasta este foarte importantă pentru produsele noastre actuale şi pentru cele viitoare. Deşi experienţa consumatorului poate fi cu greu catalogată drept ”documentaţie ştiinţifică”, ea ne poate furniza anumite informaţii referitoare la produsele noastre, mai precis la efectul şi siguranţa lor în utilizare pe termen scurt sau lung. Din acest motiv, Pharma Nord consideră fiecare feedback primit de la consumator, ca fiind de foarte mare importanţă şi încurajează activ consumatorii să contacteze compania şi să-şi comunice experienţa.

  Departamentul de cercetare de la Pharma Nord

  Testarea calitatii suplimentelor alimentare

  Cercetarea suplimentelor alimentare

  Fabrica Pharma Nord din Vojens