Caută

  Search Results

  Închideți

  Pe această pagină puteți găsi Termenii și Condițiile care se aplică pe www.pharmanord.ro.

  Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați completând formularul de contact aici.

  LIVRARE

  Toate comenzile sunt livrate la nivel național de la centrul nostru de distribuție din București.
  Produsele sunt expediate, transportate și livrate de către serviciul de curierat ales de dvs. dintre cele disponibile pe site-ul nostru: Fan Curier, Sameday și Poșta Română. 

  Vă oferim transport gratuit pentru orice comandă plasată pe site-ul nostru, indiferent de valoare.

  Timpul de livrare: între 2 și 4 zile lucrătoare de la primirea comenzii. 

  Impozite și taxe
  În România TVA-ul aplicat categoriei de suplimente alimentare este de 9%.

  PLASAREA UNEI COMENZI

  Pe www.pharmanord.ro/produse puteți comanda întotdeauna toate articolele afișate pe site-ul nostru. Dacă aveți întrebări, sunteți întotdeauna binevenit să ne contactați la 021.3160654, de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. De asemenea, ne puteți contacta completând formularul de aici.

  PLATA

  Comandând pe site-ul www.pharmanord.ro, aveți opțiunea de a plăti ramburs sau online, cu următoarele carduri:

  • VISA 
  • Mastercard

  Pharma Nord nu va percepe nicio taxă suplimentară pentru plata efectuată cu cardul bancar. Eventuale taxe suplimentare pot reprezenta comisoane interbancare percepute de banca dvs. Pentru a afla detalii cu privire la acestea, vă rugăm contactați banca dumneavoastră. 


  Când utilizați un card de credit, sunteți protejat împotriva fraudei. Toate datele schimbate între computerul dvs. și website-ul Pharma Nord sunt criptate. Datele de plată sunt, de asemenea, criptate și trimise direct partenerilor noștri certificați. Nici Pharma Nord și nici alți parteneri nu au posibilitatea de a citi datele.

   

  Prețul mărfurilor este dedus numai atunci când acestea sunt expediate de la Pharma Nord. Pharma Nord nu poate retrage niciodată o sumă mai mare decât ați aprobat în momentul achiziției.

   

  Magazinul online Pharma Nord România respectă în totalitate legislația României.

  RETURURI

  Puteți returna orice articol vândut de www.pharmanord.ro/webshop în termen de 14  zile de la livrare, pentru o rambursare completă. Vom plăti, de asemenea, costul de expediere a returului dacă returnarea este rezultatul erorii noastre. Dacă ați primit un articol deteriorat, defect sau altul decât cel comandat, îl vom schimba fără niciun cost. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, dacă refuzați livrarea sau returnați coletul comandat, fără un motiv întemeiat, vă putem percepe costurile de transport pentru retur.
  Nu putem accepta retururi în următoarele cazuri:

  • Orice articol returnat la mai mult de 14 zile de la livrare.
  • Orice produs care a fost deschis astfel încât cutia a fost deteriorată.
  • Orice articol care nu se află în starea sa inițială, este deteriorat sau lipsesc părți care îl fac inutilizabil pentru revânzare.

  RECLAMAȚII

  Dacă doriți să faceți o reclamație pentru un produs pe care l-ați achiziționat prin pharmanord.ro, ar trebui să adresați plângerea întotdeauna direct la noi.
  Puteți contacta serviciul clienți la 021.316.06.54.
  Avem linia telefonică deschisă de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00.

  Informații despre autoritățile legale

  Dacă am respins o reclamație cu privire la un articol pe care l-ați achiziționat de la noi, puteți depune o reclamație la: 
  Autoritatea Naționala Pentru Protecția Consmatorului 
  Telefonul consumatorului: 021.9551
  www.anpc.ro 

  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

  Pentru Pharma Nord, calitatea și siguranța sunt valori fundamentale care se aplică nu doar atunci când este vorba de produsele noastre. Siguranța online reprezintă pentru noi un obiectiv extrem de important, în special protejarea confidențialității vizitatorilor website-ului nostru. De aceea am depus toate diligentele necesare pentru a ne conforma standardelor impuse prin Regulamentul UE 2016/679* si prin orice alt act normativ în vigoare pe teritoriul României.

  Un pas important pentru realizarea acestui obiectiv este reprezentat de informarea în legătură cu modul în care datele dumneavoastra vor fi prelucrate (prelucrare înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea).

  Mai jos, puteți citi mai multe despre modul în care vă prelucrăm datele personale, despre modul în care comunicăm cu dumneavoastră și despre utilizarea cookie-urilor de către website.

  Când vizitați pharmanord.ro vă prelucrăm datele personale în modul descris mai jos. Noi suntem controlorul de date al datelor dumneavoastră personale în jurisdicția în care sunt colectate aceste date. Puteți solicita informații suplimentare despre modul în care gestionăm și procesăm datele dumneavoastră personale completând formularul de contact sau la adresa noastra. 

  Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza Politica de Confidențialitate și Politica de Cookie.

  Aveți două opțiuni pentru a vă șterge/anonimiza datele personale de pe site-ul nostru:

  1. Automat: Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale folosind funcția „Închideți contul” conectându-vă la Setările contului. Aveți opțiunea de a vă păstra abonarea la newsletter sau de a o elimina împreună cu toate informațiile dumneavoastră personale stocate de Pharma Nord. Apoi, va trebui să confirmați ștergerea datelor în e-mailul de confirmare pe care l-ați primit.

  2. Manual: Puteți solicita ștergerea datelor personale în Pagina de contact selectând „Cerere de acces sau ștergerea datelor cu caracter personal” în linia de subiect și completând formularul. Vom răspunde la cererea dumneavoastră cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 30 de zile. În unele cazuri, este posibil să vă cerem să vă confirmați identitatea sau să ne furnizați informații suplimentare, pentru a vă putea finaliza cererea. Facem acest lucru pentru a ne asigura că vă oferim dumneavoastră acces la datele personale și nu altcuiva, care pretinde că sunteți dumneavoastră.

  1. Cine suntem și modul în care putem fi contactați:

  Pharma Nord S.R.L
  CUI  RO 16772678
  Adresă: Bucureşti, Strada Balta Albina, nr 4, et 2, sector 3
  Email:  consumator@pharmanord.com

  2. Colectare date/ tipuri de date

  Majoritatea serviciilor noastre nu au nevoie de niciun fel de înregistrare a datelor personale. Totuși, pentru anumite servicii vă putem solicita să ne furnizați anumite date cu caracter personal. Putem folosi aceste date pe care le colectăm, în următoarele moduri, enumerate mai jos. Nu vom vinde datele dumneavoastră personale către terți.

  1.  Colectate automat în urma accesării(de tipul)
   1. Adresă IP
  2. Colectate în urma completării formularelor de pe site:
   1. Nume și Prenume;
   2. Număr de Telefon;
   3. Ocupația;
   4. Adresa;
   5. Adresă de email;

  3. Scopul prelucrării datelor

  3.1. Pentru a vă putea procesa achiziția prin pharmanord.ro:

  Pentru a procesa achiziția și a vă efectua comanda, colectăm informații precum numele, adresa, adresa de e-mail, numărul dvs. de telefon mobil și adresa IP de la care ați efectuat achiziția.

  Numărul dvs. de telefon este utilizat numai în cazurile în care există o problemă cu comanda dvs. și aveți nevoie de asistență pentru clienți.

  Nu vindem datele dvs. personale unor terțe părți.

  3.2 Când creați un cont pe pharmanord.ro:

  Când vă creați un cont pe pharmanord.ro, vă vom cere numele și adresa de e-mail. Dacă sunteți o companie, pe lângă adresa de e-mail, vom colecta și numele companiei, adresa, numărul dvs. de telefon și datele fiscale (opțional).

  Aceste informații vor fi stocate până când vă ștergeți contul.

  3.3 Pentru a vă putea trimite newsletter-ul nostru – Noutăți din sănătate (numai cu consimțământul dumneavoastră): 
  Newsletter-ul Pharma Nord dorește să vă țină la curent cu cele mai recente cercetări din domeniul sănătății și medicinei preventive.

  Nu veți primi newsletter-ul nostru decât după ce veți confirma înscrierea la el. Pharma Nord vă protejează datele cu caracter personal și vă garantează că vă puteți dezabona în orice moment de la acest serviciu, folosind link-ul din newsletter.
  Pentru a vă putea trimite newsletter-ul, noi colectăm date precum numele dumneavoastră și adresa de e-mail. În anumite situații, s-ar putea să colectăm și alte tipuri de informații. De exemplu, s-ar putea să vă întrebăm care este vârsta dumneavoastră sau dacă sunt copii în gospodăria dumneavoastră. Aceste informații vor fi folosite numai pentru a fi siguri că vă trimitem cele mai relevante newsletter-e. Aceste informații vor fi păstrate până în momentul în care vă veți dezabona de la newsletter-ul nostru.
  Ne puteți contacta oricând folosind link-ul din newsletter dacă aveți întrebări referitoare la conținutul newsletter-ului sau dacă doriți să abordăm anumite subiecte pe viitor.

  3.4. În scopul realizării contractului.

  3.5 În scopuri de marketing.

      a. Putem utiliza informaţiile respective pentru îmbunătăţirea produselor şi serviciilor pe care vi le oferim.

  3.6 Pentru apărarea intereselor noastre legitime (În cazul unor situații excepționale precum atacuri cibernetice care pot periclita siguranța platformei noastre sau în cazul în care informațiile sunt solicitate de către instituțiile publice competente în vederea soluționării anchetelor în desfășurare, ne rezervăm dreptul de prelucra informațiile vizate)

  4. Temeiul Legal al prelucrării

  4.1 În cazul formularului de contact, temeiul legal este art. 6 alin.1, lit. a) și anume, consimțământul persoanei vizate;

  5.  Cum stocăm datele dvs. personale?

  Pharma Nord stochează informațiile dvs. personale într-o bază de date securizată. Când efectuați o achiziție prin intermediul magazinului nostru web, nu vă păstrăm detaliile de plată. Toate plățile se efectuează printr-o conexiune sigură, care asigură că informațiile dvs. de plată nu pot fi accesate de o terță parte nedorită.

  În unele ocazii, am putea colecta alte informații. De exemplu, s-ar putea să vă întrebăm despre vârsta dvs. sau dacă există copii în gospodăria dvs. Aceste informații vor fi utilizate exclusiv pentru a vă asigura că primiți doar cele mai relevante newslettere pentru dvs. Aceste informații vor fi păstrate până când vă dezabonați de la newsletter-ul nostru.

  Dacă doriți să vă opuneți procesării informațiilor dvs. personale, să solicitați rectificarea informațiilor dvs. personale sau să vă retrageți consimțământul pentru o astfel de prelucrare, puteți contacta Serviciul nostru pentru clienți

  6. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

  Durata de timp pentru care vor fi păstrate datele dvs. este limitată și va fi determinată de perioada necesară îndeplinirii scopurilor în vederea cărora sunt prelucrate datele.

  La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va șterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare și stocare.

  Datele personale, pe care ni le furnizați atunci când consimțiți să primiți newsletter-ul Noutăți din sănătate de la Pharma Nord, vor fi stocate până în momentul în care vă veți dezabona de la newsletter. Vă puteți dezabona în orice moment prin accesarea link-ului din newsletter.

  7. Terți

  A: Google

  Mențiune:

  • Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.
  • În cazul în care ne revine obligația legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

   

  8. Teritorialitate:

  Prelucrarea datelor se face pe teritoriul Romaniei dar si la nivel international, Pharma Nord fiind o companie daneza ce isi desfasoara activitatea in mai multe tari de pe intreg mapamondul. Prelucrarea datelor pseudonimizate folosite în funcție de analiza site-ului descrisa la pct.  “Cookie-uri de la terți”, se face în SUA conform procedurii descrise și este reglementată de Scutul de confidentialitate SUA-UE.

  9. Drepturile Dvs

  Dreptul de acces al persoanei vizate
  (1)   Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care o privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la următoarele informații:

  1.scopurile prelucrării;
  2. categoriile de date cu caracter personal vizate;
  3. destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale;
  4. acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; 
  5. existența dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării;
  6. dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;

  Dreptul la rectificare

  (1)   Persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

  Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

  (1)   Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:
  (a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  (b) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau cu articolul 9 alineatul (2) litera (a), și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;
  (c) persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (2);
  (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  (e) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul;
  (f) datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1).

  (2)   În cazul în care operatorul a făcut publice datele cu caracter personal și este obligat, în temeiul alineatului (1), să le șteargă, operatorul, ținând seama de tehnologia disponibilă și de costul implementării, ia măsuri rezonabile, inclusiv măsuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucrează datele cu caracter personal că persoana vizată a solicitat ștergerea de către acești operatori a oricăror linkuri către datele respective sau a oricăror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.

  (3)   Alineatele (1) și (2 a) nu se aplică în măsura în care prelucrarea este necesară:
  (a) pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare;
  (b) pentru respectarea unei obligații legale care prevede prelucrarea în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern care se aplică operatorului sau pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care este învestit operatorul;
  (c) din motive de interes public în domeniul sănătății publice, în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) literele (h) și (i) și cu articolul 9 alineatul (3);
  (d) în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare științifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), în măsura în care dreptul menționat la alineatul (1) este susceptibil să facă imposibilă sau să afecteze în mod grav realizarea obiectivelor prelucrării respective; sau
  (e) pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

  Dreptul la restricționarea prelucrării
  (1)   Persoana vizată are dreptul de a obține din partea operatorului restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
  (a) persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;
  (b) prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  (c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  (d) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

  (2)   În cazul în care prelucrarea a fost restricționată în temeiul alineatului (1), astfel de date cu caracter personal pot, cu excepția stocării, să fie prelucrate numai cu consimțământul persoanei vizate sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.

  (3)   O persoană vizată care a obținut restricționarea prelucrării în temeiul alineatului (1) este informată de către operator înainte de ridicarea restricției de prelucrare.

  Dreptul la portabilitatea datelor
  (1)   Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care:
  (a) prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b); și
  (b) prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

  (2)   În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor în temeiul alineatului (1), persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

  (3)   Exercitarea dreptului menționat la alineatul (1) din prezentul articol nu aduce atingere articolului 17. Respectivul drept nu se aplică prelucrării necesare pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care este învestit operatorul.

  (4)   Dreptul menționat la alineatul (1) nu aduce atingere drepturilor și libertăților altora.

  Dreptul de a fi notificat în legătură cu rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
  (1)   Operatorul comunică fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal sau restricționare a prelucrării efectuate în conformitate cu articolul 16, articolul 17 alineatul (1) și articolul 18, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate. Operatorul informează persoana vizată cu privire la destinatarii respectivi dacă persoana vizată solicită acest lucru.

  10Date colectate în cadrul procedurii de recrutare

  Prin această notă dorim să vă informăm cu privire la:
  (i) scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal;
  (ii) temeiul legal al prelucrării acestor date;
  (iii) categoriile de date pe care le colectăm de la dvs. și pe care le prelucrăm;
  (iv) durata prelucrării acestor date;
  (v) drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată și modalitatea în care vi le poți exercita;
  (vi) cui dezvăluim datele dvs. cu caracter personal.

  Scopul pentru care sunt colectate și prelucrate datele
  Datele personale ale candidaților care ne sunt transmise prin intermediul CV-urilor și/sau care sunt disponibile pe platformele de specialitate (de exemplu, LinkedIn) sunt prelucrate în vederea evaluării candidaturii dvs. pentru pozițiile disponibile în cadrul Pharma Nord, respectiv în scopul demarării unei potențiale relații contractuale de muncă, după caz.

  Temeiul legal al prelucrării datelor
  Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru încheierea și executarea unui contract (respectiv, contractul individual de muncă); în acest sens, temeiul juridic al prelucrării îl reprezintă articolul 6 alineatul (1) litera b) din Regulamentul GDPR.

  Categoriile de date colectate și prelucrate
  Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt cele pe care ni le puneți la dispoziție în cadrul CV-ului și/sau care sunt disponibile pe platformele de specialitate și includ, printre altele: numele și prenumele, fotografia, adresa de domiciliu și/sau adresa de reședință, adresa de e-mail personală, numărul de telefon personal, data nașterii, sexul, starea civilă, naționalitatea, experiența profesională, studii, abilități si cunoștințe, precum și orice alte date cu caracter personal incluse în CV-ul pe care îl transmiteți.
  În măsura în care documentele pe care ni le transmiteți conțin și datele personale ale altor persoane fizice (de exemplu, persoane de contact pentru verificarea referințelor), vă rugăm să informați respectivele persoane anterior transmiterii către Pharma Nord a datelor lor personale cu privire la modalitatea în care datelor lor cu caracter personal vor fi prelucrate de către societate.

  Durata prelucrării acestor date
  Datele cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție în cadrul CV-ului și/sau care sunt disponibile pe platformele de specialitate vor fi stocate și prelucrate pe durata derulării procesului de recrutare pentru poziția disponibilă în cadrul societății, urmând ca la finalul procesului de recrutare acestea să fie șterse.

  Destinatarii datelor cu caracter personal. Transferul datelor cu caracter personal
  Pharma Nord nu transferă datele cu caracter personal pe care i le puneți la dispoziție în cadrul proceselor de recrutare către alți terți.

  Securitatea prelucrării
  Pharma Nord va asigura securitatea prelucrării datelor dvs. începând cu momentul conceperii acestora prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate.
  De asemenea, Pharma Nord vă va informa, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care o eventuală încălcare a securității datelor este susceptibilă să genereze un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs., cu excepția cazurilor indicate în art. 34 din Regulament.

  Drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată
  În considerarea calității dvs. de persoană vizată, beneficiați de următoarele drepturi:
   

  • Dreptul de a fi uitat- aveți dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea oricăror date personale

  Utilizarea API-ului YouTube

  Pharma Nord folosește Serviciile YouTube API pentru a integra video-urile de pe canalul nostru de YouTube pe website. 
  Puteți citi mai multe despre Termenii Serviciilor YouTube aici. 

  COOKIE-uri

  1. De ce scrie Pharma Nord despre cookie-uri?

  Cookie-urile nu sunt un fenomen nou, dar toate website-urile europene sunt obligate să informeze vizitatorii despre cookie-urile care sunt plasate pe hardware-ul vizitatorilor.

  2. Ce sunt cookie-urile?
  Cookie-urile sunt mici fișiere pe care website-urile le plasează în computerul dumneavoastră. Cookie-urile comunică cu webserver-ul în legătură cu setările utilizatorului, în legătură cu statusul logării dumneavoastră pe site și despre modul în care folosiți site-ul. Cu alte cuvinte, anumite cookie-uri fac ca site-ul să funcționeze, în timp ce altele colectează informații care sunt folosite pentru îmbunătățirea website-ului.

  3. Respingerea cookie-urilorÎn setările browser-ului dumneavoastră, puteți alege să nu permiteți accesul cookie-urilor pe computer. În acest caz, veți pierde multe dintre funcțiile website-ului.

  Puteți șterge cu ușurință toate cookie-urile care au fost plasate pe computerul dumneavoastră. Dacă folosiți mai multe browser-e de internet, atunci va fi nevoie să ștergeți cookie-urile din fiecare browser. Puteți citi mai multe aici:

  Internet Explorer
  Safari
  Google Chrome
  Firefox

  4. Cum folosește Pharma Nord cookie-urile

  Noi folosim trei tipuri de cookie-uri. Mai jos puteți citi mai multe despre modul în care folosim aceste cookie-uri și pentru ce le folosim.

  4.1. Cookie-uri necesare
  Aceste cookie-uri sunt necesare pentru buna functionare a site-ului nostru. Printre altele le folosim pentru conectare si mentinerea evidentei starii cosului de cumparaturi.

   

  Exemple:

  • Pharma Nord utilizează cookie-uri în site pentru a vă putea arăta că sunteți autentificat și pentru a vă arăta conținutul coșului de cumpărături. Aceste cookie-uri sunt șterse automat atunci când închideți fereastra sau browserul.
  • Preferințele browserului.

   

  4.2. Cookie-uri statistice
  Utilizarea de cookie-uri statistice de către Pharma Nord are ca scop îmbunătățirea experienței utilizatorului.
   

  Exemple:

  • LogRocket înregistrează o sesiune pentru a ajuta dezvoltatorii să depaneze sistemul și să ajute la optimizarea experienței utilizatorului.
  • Cookie-urile statistice locale utilizate pentru a urmări parcursul utilizatorilor prin website și pentru a îmbunătăți experiența acestora.
  • Mai mult, Pharma Nord folosește instrumentul statistic Google Analytics pentru a analiza modul în care se utilizează website-ul nostru. Puteți citi mai multe despre cookie-urile din Google Analytics aici.
  • De asemenea, stabilim un cookie care ne permite să recunoaștem clienții fideli, care se intorc in site. Acest cookie durează mai mult de o sesiune.

   

  4.3. Cookie-uri de Marketing
  Aceste cookie-uri sunt setate de companii terțe care le-ar putea folosi pentru a vă afișa reclame relevante și conținut personalizat. De asemenea, ar putea oferi funcționalități suplimentare, cum ar fi conectarea ușoară prin intermediul rețelelor de socializare sau partajarea conținutului.


  Exemple:

  • Google marketing

  • Twitter

  • Facebook

  • YouTube

  • LinkedIn

  JURNAL

  Noi folosim un sistem jurnal de evenimente (System log) pe www.pharmanord.ro. Această informație face parte din sistemul statistic și este folosită pentru a realiza o imagine statistică a numărului de vizitatori care vin pe site-ul nostru, de unde vin aceștia și pe ce pagină părăsesc site-ul nostru.

  Acest jurnal este folosit numai pentru optimizarea eficienței site-ului www.pharmanord.ro.

  Important:


  Pentru Pharma Nord, protejarea confidențialității vizitatorilor website-ului este foarte importantă. Pentru mai multe informații referitoare la modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal și cum sunt folosite cookie-urile , vă rugăm să consultați secțiunea Termeni și Condiții.