Caută

    Search Results

    Închideți

    Regulament concurs

    Organizatorul concursului este"Pharma Nord S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Sector 4 Splaiul Independenţei nr. 1 bl 16 sc. 2 et. 4 ap.42 Tel: 021 316 06 55 Fax: 021 316 06 56 R.C. J40/14995/2004  C.U.I: RO 16772678 Banca: ING Bank, Bucureşti Cont ROL: RO51INGB0001008156548910, reprezentata de administrator, Hernrik Jensen prin imputernicit Lucian Blaga Director Comercial "Organizatorul",

    In perioada 1-30 septembrie  2017,  inclusiv, (ora 24.00) va avea loc concursul desfasurat pe pagina www.pharmanord.ro, in cadrul caruia, persoanele care participa trebuie să-și  prezinte experiența avuta după administrarea melatoninei.

    Pentru a putea castiga premiul oferit de Pharma Nord, Participantii trebuie să-și prezinte experiența avuta după administrarea melatoninei, printr-un email trimis la adresa consumator@pharmanord.com.

    Poate participa la concurs orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani la data concursului.

    Comentariile trebuie sa se faca folosind un limbaj decent, fara expresii obscene si/sau licentioase si sa fie conforme cu solicitarea descrisa mai sus.

    Toate comentariile care respecta conditiile de participare vor intra in etapa de tragere la sorti. Vor fi extrasi, cu ajurorul random.org, 11 câștigători. 10 câștigători vor primi, fiecare, câte o cutie de Bio-Melatonina, iar al  11-lea va primi o consultație personalizată cu  domnul Dr. Florin Ioan Bălănică, Personal Health Specialist.

    Premiul va fi expediat prin curier, la adresa specificata de castigatori, astfel cum aceasta a fost comunicata la adresa de "contact".

    Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilo castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

    Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu poate fi transmis unor terte persoane.

    Pentru evitarea oricarui dubiu, un Participant la concurs nu poate castiga decat un singur premiu, indiferent de numarul de emailuri trimise.