Caută

    Search Results

    Închideți

    Un nou studiu furnizează dovada:




    Iată de ce seleniul este important pentru sănătate

    O echipă de cercetători europeni a adus dovada că elementul esenţial, seleniul, aduce beneficii reale sănătăţii noastre.

    Probabil cunoaşteţi importanţa seleniului pentru sănătate. Dar ştiţi CÂT de important este şi DE CE aveţi nevoie de el? Şi ştiţi UNDE puteţi găsi răspunsurile la aceste întrebări? Dacă sunteţi preocupaţi de sănătatea dumneavoastră, atunci merită să petreceţi un minut sau două dând o căutare pe Google.

    • Studiul a fost publicat în prestigioasa revistă ştiinţifică IJC (International Journal of Cardiology)
    • Studiul arată de ce nivelul seleniului este atât de important
    • Studiul se bazează pe experienţa a nu mai puţin de 521.448 de persoane


    Ce este seleniul?


    Seleniul este un mineral şi un aşa-numit element esenţial, ceea ce înseamnă că organismul are nevoie de cantităţi foarte mici din această substanţă pentru menţinerea sănătăţii.

    Conţinutul de seleniu din recolte variază de la ţară la ţară şi depinde de nivelurile de seleniu din solul regiunilor respective. Finlandezii au găsit o metodă prin care să compenseze deficitul de seleniu din sol.


    Ei au impus prin lege îmbogăţirea cu seleniu a fertilizatorilor, pentru a se asigura necesarul de seleniu pentru populaţia Finlandei.

    Sistemul imunitar şi activitatea glandei tiroide

    Două dintre funcţiile cu adevărat importante ale seleniului sunt sprijinirea funcţionării normale a sistemului imunitar şi contribuţia la funcţionarea normală a glandei tiroide. Glanda tiroidă controlează metabolismul organismului, iar dacă aceasta nu funcţionează la parametri optimi, atunci există un risc crescut de

    creştere în greutate
    apariţie a problemelor la nivelul părului şi unghiilor
    apariţie a problemelor la nivelul pielii

     
    SelenoPrecise 

    Pharma Nord a realizat o drojdie unică (patentată) de seleniu organic, care are o biodisponibilitate excepţională. Studiile arată că aproape 88,7% din seleniul care se găseşte în această drojdie este absorbit în organism.

    Produs folosit într-un studiu suedez
    SelenoPrecise a fost selectat şi folosit de o echipă de cercetători suedezi care au demonstrat, în studiul KiSel-10, efectele pozitive ale administrării seleniului la persoanele vârstnice. Mai multe informaţii despre studiul KiSel-10 puteţi găsi, de asemenea, pe Google.
     

    Solul Finlandei fertilizat cu seleniu

    Ca şi în cazul Finlandei, solul României este sărac în seleniu.
    Testele sangvine realizate pe populaţia finlandeză au evidenţiat valori scăzute ale acestei substanţe şi s-a considerat că o creştere a ingestiei de seleniu poate fi benefică pentru sănătatea oamenilor.

    Ca urmare, în 1985, guvernul Finlandei a decis obligativitatea introducerii seleniului în fertilizatori.
    În urma acestor măsuri, testele făcute ulterior populaţiei au înregistrat o creştere a nivelului de seleniu în organism.

    Dacă doriţi mai multe informaţii, vă invităm să vizionaţi următorul film.

    Iată câteva motive pentru care Bio-Seleniu+Zinc cu SelenoPrecise este cea mai bună alegere:


    • SelenoPrecise este o drojdie originală (patentată) cu seleniu care are o biodisponibilitate documentată de 88,7%
       
    • SelenoPrecise a fost ales de cercetătorii suedezi pentru a fi utilizat în studiul KiSel-10
       
    • SelenoPrecise conține mai mult de 30 de specii de seleniu organic și oferă corpului o varietate de compuși cu seleniu la fel cum se întâmplă în cazul unei alimentații echilibrate
       
    • SelenoPrecise este documentat în aproape 40 de studii științifice publicate

    Formula originală cu coenzima Q10
    Produs cu biodisponibilitate documentată

    Formula originală cu coenzima Q10 Produs cu biodisponibilitate documentată
    Coenzima Q10 folosită în studiul Q-Symbio.

    Pharma Nord a fost prima companie care a introdus coenzima Q10 pe piața europeană. Bio-Quinonă Q10 este formula originală, realizată in colaborare cu cercetători de top, pentru a se obține o biodisponibilitate optimă. Produsul conține coenzima Q10 naturală care a fost dizolvată în ulei vegetal pentru a i se asigura o absorbție ridicată în sânge. Bio-Quinonă Q10 este produsul de referință al ICQA (International Coenzyme Q10 Association).