Caută

    Search Results

    Închideți

    Sunteți îngrijorați de înaintarea în vârstă? Acum aveți mai puține motive să fiți preocupați de acest lucru




    Cresterea calitatii vietii

    Ne poate ajuta administrarea zilnică a doi nutrienți să ne îmbunătățim calitatea vieții? Dovezile ne spun că acest lucru este posibil. Citind mai departe puteți afla rezultatele studiului suedez în care, chiar și după doisprezece ani, participanții cărora li s-a administrat seleniu și coenzima Q10 au rezultate îmbucurătoare.

    Studiul Kisel-10Printre rezultatele studiului revoluționar KiSel-10 se numără o mai bună calitate a vieții și o îmbunătățire a stării de sănătate a participanților. În acest studiu, oamenii de știință au administrat o combinație de seleniu și coenzima Q10 la un grup de 443 de persoane în vârstă. La zece ani după terminarea studiului, cercetătorii au comparat starea de sănătate a participanților care au primit cele două suplimente cu starea de sănătate a celor care au primit capsulele și tabletele placebo.

    Cei care au luat suplimentele au o stare de sănătate mai bună

    Suplimente cu efecte benefice asupra stării de sănătate a organismului.Deși trecuseră peste zece ani de la finalizarea studiului, cercetătorii au putut observa diferențe semnificative între starea de sănătate a participanților care au luat suplimente și cei cărora li s-a administrat placebo. Oamenii de știință au comparat cele două grupuri după încă doi ani. Și în acest caz au putut observa că s-au menținut rezultatele îmbucurătoare obținute de participanții cărora li s-a administrat seleniu și coenzima Q10, comparativ cu cei care au luat placebo.

    Douăsprezece studii de urmărire

    Coordonatorul studiului original KiSel-10, cardiologul Urban Alehagen de la Universitatea din Linköping, a publicat, împreună cu colegii săi, douăsprezece studii de urmărire realizate pe mai mult de 50.000 de eșantioane de sânge colectate pe durata celor patru ani cât s-a desfășurat studiul. Fiecare dintre aceste douăsprezece studii le-a întărit cercetătorilor convingerea că această combinație de nutrienți folosită în studiu are efecte extrem de benefice asupra stării de sănătate a organismului.

    Beneficiile celor două produse: SelenoPrecise și Bio-Quinone Q10

    Rată de asorbție foarte ridicată: 88,7% SelenoPrecise conține o drojdie organică cu seleniu cu o rată de asorbție foarte ridicată. 88,7% din conținutul de seleniu din tabletă se absoarbe în organism.

    Seleniul contribuie la buna funcționare a glandei tiroide, la menținerea sănătății unghiilor și a părului precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Peste 25 de enzime dependente de seleniu au nevoie de acest nutrient pentru a-și îndeplini funcțiile în organism.

    Bio-Quinone Q10 este un produs care conține coenzima Q10 și vitamina C și contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la un metabolism energetic normal (producția de energie).

    Produsul Bio-Quinone Q10 folosit în aceste studii se găsește pe piața din România sub forma BioActive Q10 GOLD.
     
    Sursa: PLoS One. 2018 Apr 11;13(4):e0193120
     
    Coenzima Q10 Gold 100mg de la Pharma Nord Seleniu+ Zinc de la Pharma Nord
    Citiți mai multe aici
    Citiți mai multe aici