Caută

    Search Results

    Închideți

    Reclama de la produsul BioActive Q10 a primit medalia de aur în Polonia




    Reclama “zip-up woman” pentru BioActive Q10, i-a impresionat în egală măsură atât pe consumatori cât şi pe membri unui juriu format din profesionşti în reclame din Polonia. Reclama a fost atât de populară, încât a primit medalia de aur la competiţia Idea Awards 2010 la categoria MEDICINĂ / Presă.

    Idea Awards este singura competiţie de acest tip din Polonia. Încă de la început, ideea acestei competiţii a fost să crească standardele reclamelor de pe piaţa poloneză, prin premierea celor mai bine realizate. Competiţia se desfăşoară on-line, prin urmare fiecare îşi poate vota reclama preferată. Competiţia a avut câteva categorii şi subcategorii, fiind premiate cele mai bune reclame ale anului 2010.

    Pe parcursul anului, s-a făcut o selecţie iniţială a utilizatorilor de internet care au votat în concursul de pe website. La sfârşitul fiecărui trimestru, reclama care a primit cele mai multe voturi s-a calificat în finală, acolo unde juriul a ales învingătorul.

    Câştigătorul concursului Idea Awards 2010 a fost desemnat pe 11 aprilie la Casinos Poland, Hotel Hyatt din Warşovia. Peter Kaminski, Country Manager al Pharma Nord Polonia a fost prezent, în numele întregii echipe din Polonia, pentru a primi premiul.

    “Sunt foarte surprins şi fericit pentru câştigarea acestui premiu. Nu ne-am înscris singuri în competiţie, cineva trebuie să fi văzut reclama noastră şi să-i fi plăcut atât de mult încât a nominalizat-o pe site pentru competiţie,” a spus Peter Kaminski.

    Succesul acestei campanii nu este evident doar prin câştigarea premiului, vânzările BioActive Q10 au crescut de asemenea anul trecut.