Caută

    Search Results

    Închideți

    Picioarele tale te țin treaz noaptea?




    Picioarele tale te țin treaz noaptea?

    Dacă da, s-ar putea să te intereseze ce au descoperit oamenii de știință după ce au testat tablete de magneziu pe un grup de voluntari. Citește despre studiu aici și află de ce participanții ar putea trece peste noapte fără nicio grijă.

    Există ceva mai rău decât să te trezești în miezul nopții cu un picior strâns ca un nod? Mulți oameni au această problemă. Ești unul dintre ei?
    Este complet inofensiv, chiar dacă poate fi cu adevărat enervant, dar vestea bună este că poți face ceva în acest sens. O posibilitate este să iei un supliment de magneziu.
    Magneziul este un mineral esențial care oferă sprijin mușchilor și nervilor tăi. Mulți oameni - inclusiv sportivi - folosesc magneziu și, potrivit unui nou studiu, are sens.

     
    Pharmanord image

    Magneziu sau placebo

    Studiul, care a fost publicat în Nutrition Journal pe 31 octombrie 2021, a fost realizat ca un studiu dublu-orb, controlat cu placebo. Participanții la test au fost împărțiți în două grupuri. Un grup a primit tratamentul activ, iar celălalt, placebo. Cine ce a primit a rămas un secret atât pentru cercetători, cât și pentru voluntari și nu a fost dezvăluit până când studiul nu a fost finalizat și oamenii de știință au avut acces la rezultatele testelor.

     

    Nopți relaxate

    La final, cercetătorii au putut vedea o diferență distinctă între cele două grupuri de testare. Participanții care au luat un supliment zilnic de magneziu timp de două luni au simțit în mod clar că acesta a contribuit la funcționarea normală a mușchilor și nervilor lor. Spre deosebire de participanții din grupul placebo, voluntarii suplimentați cu magneziu s-au simțit mult mai relaxați noaptea și nu au mai fost ținuți treji de picioarele indisciplinate.
     

     

    Sprijină peste 300 de reacții biochimice

    Magneziul susține peste 300 de procese biochimice diferite din organism. Unele dintre aceste procese sunt implicate în funcția musculară și nervoasă. Prin urmare, este vital să urmezi o dietă echilibrată, cu o mulțime de surse bune de magneziu, cum ar fi nucile, leguminoasele, cerealele integrale și legumele cu frunze verzi. De asemenea, poate dorești să adaugi un supliment de magneziu în dietă pentru a fi în siguranță. Bio-Magneziu este o alegere bună care îți oferă o mulțime de avantaje.

    Magneziul pe care organismul îl poate absorbi

    Fiecare comprimat conține 200 mg de magneziu sub formă de complex cu trei tipuri diferite de magneziu. Prin combinarea acestor surse diferite de magneziu, Pharma Nord a reușit să unească unele dintre cele mai asimilabile tipuri de magneziu într-o tabletă relativ mică.
    Un comprimat pe zi este tot ce aveți nevoie pentru a vă acoperi complet necesarul de magneziu. Tabletele se dizolvă foarte repede, permițând sistemului digestiv să absoarbă magneziul, astfel încât acesta să poată fi distribuit în toate țesuturile corpului care au nevoie de el.
    Poți face click aici pentru mai multe detalii despre Bio-Magneziu și „testul sticlei de apă”, care este o modalitate simplă, rapidă și fiabilă de a afla dacă preparatul dumneavoastră cu magneziu merită cu adevărat cumpărat