Caută

    Search Results

    Închideți

    Pentru un bronz frumos care durează mai mult




    Bronzare mai rapidă. Bronzare sigură. Bronz de lungă durată. Putem obţine toate acestea cu Bio-Caroten + E


    Pentru că a venit vara, mulţi dintre noi petrec din ce în ce mai mult timp în aer liber şi îşi doresc să dobândească un bronz frumos. Dar, după cum ştim, dacă nu suntem atenţi, expunerea la soare ne poate afecta în mod negativ sănătatea pielii. Cu Bio-Caroten + E ne putem pregăti pielea pentru expunerea la soare şi putem beneficia de proprietăţile componentelor sale naturale, beta-carotenul şi vitamina E, şi astfel:

    • ne putem bronza mai repede
    • ne putem proteja pielea împotriva stresului oxidativ
    • putem avea un bronz de durată
    • Sună promiţător, nu? Un supliment alimentar care să facă toate acestea. Doriţi să aflaţi mai multe? Atunci citiţi în continuare...


    Beta-carotenul şi bronzarea

    Probabil vă întrebaţi deja cum poate un supliment alimentar să ne ajute să ne bronzăm mai repede? Poate fi vorba despre un ”accelerator” al bronzării? Nu. Este mult mai simplu. Beta-carotenul, care este ingredientul principal din Bio-Caroten + E, este responsabil pentru efectul de bronzare asemănător celui obţinut prin ingestia unor cantităţi mari de morcovi. Corpul converteşte beta-carotenul în vitamina A, dar numai în cantităţile de care are nevoie. Excesul de beta-caroten se acumulează în piele dându-i acesteia un aspect galben-portocaliu asemănător bronzului. În acest fel pielea este pregătită pentru bronzare, iar acest proces nu este periculos. Probabil cunoaşteţi persoane care consumă cantităţi mari de morcovi cărora li se întâmplă acelaşi lucru iar în final culoarea galben-portocalie a pielii se estompează.


    Protecţie pentru piele

    Bio-Caroten + E are un efect benefic pentru piele.

    • Vitamina E protejează ADN-ul celulei împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Expunerea la soare produce o cantitate mare de radicali liberi care pot deteriora celulele pielii.
    • Mai mult, beta-carotenul este convertit în vitamina A care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.


    Un bronz de durată

    După ce am obţinut un bronz frumos, tot ce ne dorim este să îl păstrăm pe o perioadă de timp cât mai îndelungată. Bio-Caroten + E poate să ne ajute în acest sens. Tot ce trebuie să facem este să continuăm administrarea suplimentului şi astfel să furnizăm organismului o cantitate constantă de beta-caroten. Strălucirea aurie a pielii obţinută prin administrarea acestui supliment va face foarte greu de observat dispariţia graduală a bronzului. În acest fel, aspectul bronzat al pielii se păstrează o perioadă îndelungată. Acesta este secretul natural şi convenabil al unui bronz frumos şi sănătos, un secret care începe să fie din ce în ce mai cunoscut în rândul consumatorilor.


    Frumuseţe din interior

    Bio-Caroten + E a fost realizat pornind de la principiul că frumuseţea provine din interior. Astfel, în mod natural, o alimentaţie sănătoasă furnizează pielii toţi nutrienţii de care aceasta are nevoie pentru a funcţiona în mod eficient. Bio-Caroten+E este o formulă care conţine beta caroten şi vitamina E naturale şi este eficientă deoarece:

    • contribuie la meţinerea sănătăţii pielii
    • protejează împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi
    • accentuează strălucirea naturală a pielii

    Totuşi, atunci când ne expunem la soare în special la ora prânzului, este nevoie să aplicăm pe piele o cremă cu protectie solară. Trebuie să folosim factorul de protecţie solară (SPF) care este adecvat tipului nostru de piele şi să oprim expunerea la soare în momentul în care pielea începe să se înroşească. Pielea bronzată arată grozav, dar trebuie să ne expunem la soare în mod responsabil.