Caută

  Search Results

  Închideți

  Nu mai am nevoie de bronzare artificială
  Chiar şi pielea picioarelor mele are acum o culoare frumoasă

  “Aveam nevoie de un produs care să fie benefic pentru piele şi pe care să-l pot folosi în timpul vacanţelor, iar doamna farmacistă mi-a recomandat Bio-Caroten+E,” ne povesteşte Ann Furlong.

  “Este al doilea an când iau Bio-Caroten+E pentru a-mi pregăti pielea pentru plajă. În timpul ultimei vacanţe, pielea picioarelor mele a dobândit un bronz foarte frumos deşi această zonă are pielea cea mai deschisă la culoare,” ne spune Ann Furlong.

  Acest supliment conţine beta-caroten, un precursor al vitaminei A (retinol), care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. În urma administrării beta-carotenului, multe persoane observă că pielea lor a căpătat o nuanţă galben-portocalie. Acest lucru are legătură cu modul în care beta-carotenul este convertit în organism. Organismul converteşte beta-carotenul în vitamina A doar în cantităţile de care are nevoie pentru a funcţiona corespunzător. Excesul de beta-caroten este depozitat în piele şi îi dă acesteia o nuanţă mai închisă, nuanţă care se observă şi în cazul persoanelor care consumă cantităţi foarte mari de morcovi. Morcovii sunt o sursă excelentă de beta-caroten. Bio-Caroten+E conţine şi vitamina E care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Recomandat de farmacist

  A fost doar o întâmplare că Ann a aflat despre acest supliment. Era într-o farmacie şi a observat mai multe cutii plasate pe o etajeră. A întrebat o farmacistă câteva lucruri despre protecţia solară şi despre bronzare.
  “Mi-a spus că produsul expus era ideal pentru pielea mea, mai ales că urma să plec în curând în vacanţă.”

  Acum şi ea recomandă Bio-Caroten+E

  Ann este atât de entuziasmată de Bio-Caroten+E încât l-a recomandat şi prietenei fiului ei care l-a folosit şi a ajuns să-l iubească.
  “Când s-a întors din ultima vacanţă, pielea ei avea o culoare foarte frumoasă. Nu am mai văzut-o niciodată având un bronz atât de intens.”

  “În trecut, pielea mea era foarte sensibilă şi se ardea dacă mă expuneam o zi întreagă la soare, în Irlanda. Acum pot sta la soare fără să mă îngrijorez,” ne spune Ann Furlong.