Caută

    Search Results

    Închideți

    Ginkgo biloba contribuie la circulația normală a sângelui




    De ce circulația ta sangvină este atât de vitală - și cum o poți susține!

    O circulație sangvină bună este esențială pentru sănătatea ta. Aceasta asigură că sângele, oxigenul și nutrienții ajung în toate părțile corpului pentru a permite funcționarea corectă a fiecărui organ. Știați că, administrând o singură tabletă de Bio-Biloba zilnic, vă puteți ajuta sistemul circulator să funcționeze normal?

    Probabil că nu te gândești prea mult la asta, dar te-ai gândit vreodată cât de important este fluxul tău de sânge? Imaginează-ți cum ar fi dacă creierul, mușchii și organele vitale precum inima, ficatul și rinichii nu ar putea obține oxigenul și nutrienții de care au nevoie pentru a-și îndeplini funcțiile.

    Din fericire, majoritatea oamenilor au o circulație bună a sângelui și există diferite lucruri pe care le puteți face pentru a menține sângele să circule prin artere, vene și capilare în orice moment și la viteză normală.

     

    Extractul de Ginkgo biloba susține fluxul sanguin

    Ginkgo biloba, un extract natural de plante făcut din frunzele arborelui de Ginkgo, a devenit din ce în ce mai popular. Acest extract conține câteva ingrediente active care contribuie la circulația normală a sângelui. Extractul de Ginkgo biloba este utilizat pe scară largă, în special de persoanele în vârstă cu dorința de a rămâne activi fizic și psihic pe tot parcursul vieții.

     

    Calitate farmaceutică

    Preparatul Bio-Biloba de la Pharma Nord conține un extract standardizat de frunze de Ginkgo de calitate farmaceutică, care are o serie de avantaje. În primul rând, vă asigură că obțineți exact aceeași cantitate de compuși activi și, ulterior, același efect de încredere cu fiecare tabletă. În al doilea rând, deoarece extractul este de calitate farmaceutică, aveți garanția că produsul este documentat și sigur.

     

    Formula premiată

    Bio-Biloba a câștigat o serie de premii, în trecut, în teste pentru consumatori și retaileri în categorii precum „cel mai înalt nivel de puritate” și „cel mai bun raport calitate-preț”. De asemenea, produsul a ieșit ca produsul cu cel mai bun efect într-un test britanic cu 18 preparate de Ginkgo biloba disponibile pe piață. Testul este publicat în The Journal of Alternative and Complementary Medicine (Jurnalul de Medicină Alternativă și Complementară). Interesant este faptul că multe dintre produsele concurente au conținut substanțial mai mult extract de Ginkgo biloba. Cu toate acestea, așa cum au subliniat oamenii de știință, dacă extractul nu este standardizat, nu aveți de unde să știți cât de mult compus activ conține acesta.

     

    Tehnica specială păstrează compușii activi

    Un alt avantaj al Bio-Biloba este tehnica folosită la fabricarea produsului. Extractul de Ginkgo biloba este foarte sensibil la căldură, iar procesul de presare a tabletelor generează căldură. Bio-Biloba se obține folosind o presiune foarte ușoară pentru a preveni generarea de căldură în interiorul tabletelor. Aceasta păstrează ingredientele active.