Caută

    Search Results

    Închideți

    Există o formulă pentru a avea o calitate ridicată a vieții și la bătrânețe




    Oamenii în vârstă își pot menține cu ușurință vitalitatea și pot rămâne sănătoși, într-un mod complet natural, cu ajutorul a doi nutrienți esențiali. Citind mai departe, puteți afla mai multe informații despre descoperirea suedeză care poate reprezenta o strategie eficientă pentru a rămâne sănătoși și la vârste înaintate.

    Sunteți îngrijorați de înaintarea în vârstă? Acum aveți mai puține motive să fiți preocupați de acest lucru. Tot ce trebuie să faceți, pentru a rămâne sănătoși și pentru a vă menține calitatea vieții, este să adăugați, în dieta zilnică, doi nutrienți esențiali. Oamenii de știință suedezi au demonstrat că administrarea asociată a seleniului și a coenzimei Q10 are efecte notabile asupra sănătății și stării de bine a persoanelor în vârstă. Studiul a fost condus de medicul cardiolog Urban Alehagen, de la Universitatea din Linköping din Suedia și a fost publicat în prestigiosul jurnal, Biofactors.

    Cap de afiș în multe publicații pe întreg mapamondul
    Nu este prima dată când Alehagen și echipa sa au descoperit potențialul acestor doi nutrienți. În 2013, ei au anunțat rezultatele primului studiu care a arătat că administrarea seleniului (SelenoPrecise) și a coenzimei Q10 (Bio-Quinone Q10), la un grup de persoane în vârstă sănătoase, a îmbunătățit calitatea vieții acestora pe mai multe planuri. Acest studiu, numit KiSel-10, a fost publicat în International Journal of Cardiology și a fost cap de afiș în multe publicații, pe întreg mapamondul.

    Dovezi noi și convingătoare
    Din momentul publicării acestui studiu revoluționar, la care au participat 443 de bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 70 și 88 de ani, Profesorul Alehagen și echipa sa au realizat noi analize pe eșantioanele de sânge originale, care au fost colectate în cei patru ani cât s-a derulat studiul. Eșantioanele aparțineau atât participanților din grupul activ cât și celor din grupul placebo. Fiecare nouă analiză a evidențiat dovezi convingătoare ale faptului că administrarea acestor suplimente face, într-adevăr, diferența.

    Legătura cu inima
    Cel mai recent studiu, care este al 12-lea studiu publicat și care a fost realizat pe baza descoperirilor din studiul KiSel-10, a confirmat că administrarea asociată a acestor suplimente poate ajuta persoanele în vârstă să-și mențină starea de sănătate și o bună calitate a vieții, în general. În acest studiu, oamenii de știință au analizat mai atent fibroza miocardică care apare, în special, la persoanele în vârstă. Fibroza miocardică se caracterizează prin cicatrizarea țesutului cardiac și afectează forța de pompare a inimii.

    Aceste două produse modifică noțiunea de „îmbătrânire”
    SelenoPrecise este o drojdie organică, patentată, cu seleniu, cu biodisponibilitate documentată de 88,7%. Aceasta înseamnă că 88,7% din conținutul de seleniu din tabletă este absorbit în organism. Seleniul are o serie de roluri importante în organism:

    •     contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
    •     contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide
    •     contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ



    Fiecare participant din grupul activ a primit 200 de micrograme de SelenoPrecise, în fiecare zi. În Europa, această doză este de aproape patru ori mai mare decât ingestia zilnică de seleniu din alimente.

    Reduce oboseala și epuizarea
    Celălalt preparat, care a fost folosit în acest studiu revoluționar, este Bio-Quinone Q10. Aceasta conține coenzima Q10 de calitate superioară și vitamina C care contribuie la reducerea oboselii și epuizării.
    Coenzima Q10 este o substanță asemănătoare vitaminelor, care se găsește în mitocondrii, care mai sunt numite „centralele energetice” ale organismului. În mitocondrii se produce energia. Organismul nostru poate produce coenzima Q10, dar, pe măsură ce înaintăm în vârstă, acestă producție internă de Q10 începă să scadă. La persoanele în vârstă, producția internă de Q10 este doar o mică parte din ceea ce era la douăzeci de ani. Acesta este și motivul pentru care Bio-Quinone Q10 cunoaște o popularitate din ce în ce mai mare în rândul persoanelor în vârstă.

    Cercetări valoroase
    Aceste 12 studii, pe care cardiologul Urban Alehagen și colegii săi le-au realizat până acum, sunt considerate extrem de importante pentru înțelegerea procesului de îmbătrânire și a modului în care acest proces ne afectează. În același timp, acest studiu scoate în evidență și faptul că ne putem păstra o calitate ridicată a vieții cu ajutorul unor compuși naturali, care au un rol major în menținerea sănătății noastre.

    Produsul Bio-Quinone Q10, folosit în aceste studii, se găsește pe piața din România sub forma BioActive Q10 Gold.

     

    Citiţi mai mult

    Citiţi mai mult