Caută

    Search Results

    Închideți

    De ce ulei de palmier în suplimente?




    Sunt mai multe motive pentru care uleiul de palmier este unul dintre cele mai des folosite uleiuri în procesul de fabricare a suplimentelor alimentare. Uleiul de palmier are gust neutru, este stabil din punct de vedere oxidativ şi nu conţine grăsimi trans. Uleiul de palmier de la Pharma Nord conţine 38% acizi graşi saturaţi şi 62% acizi graşi nesaturaţi, iar cantitatea de acizi graşi saturaţi nu influenţează în mod negativ balanţa colesterolului.

    Grăsimile saturate au fost criticate o perioadă lungă de timp. Deşi critica s-a diminuat în ultimii ani ca urmare a cercetărilor făcute asupra grăsimilor saturate care au arătat că acestea sunt importante pentru sănătatea noastră, îngrijorarea încă persistă. Oricum, totul ţine de cantitate. Următoarea comparaţie pune într-o nouă perspectivă cantitatea de grăsimi saturate din capsula de Super Bio-Quinonă Q10.

    O capsulă de Super Bio-Quinonă Q10 conţine 400 mg de ulei, din care, aproximativ 150 mg sunt grăsimi saturate. Prin comparaţie, putem obţine aceeaşi cantitate de grăsimi saturate mâncând 5 g de carne de pui.
    Aprobat, ecologic şi producţie sustenabilă

    Avantajul uleiului de palmier este concentraţia mare de antioxidanţi care, împreună cu grăsimile saturate, asigură un ulei stabil ce are puţine şanse de a râncezi. Aceasta înseamnă că produsele care conţin ulei de palmier sunt sănătoase chiar dacă sunt consumate la câţiva ani după ce au fost fabricate. Pharma Nord foloseşte ulei de palmier neîntărit care nu conţine grăsimi trans.

    Uleiul este produs pe baza recomandărilor făcute de World Wildlife Fund, iar palmierii sunt cultivaţi pe terenuri aprobate. Astfel sunt respectate drepturile indigenilor iar stilul lor de viaţă nu este perturbat.