Caută

    Search Results

    Închideți

    Conceptul danez de ardere a grăsimilor a fost câştigător




    Pentru al cincilea an consecutiv, Bio-CLA+T a primit în Polonia premiul pentru “Cel mai bun produs de slăbit”.

    Farmacistele din Polonia par să se fi pus de acord asupra a ceea ce recomandă clienţilor care au probleme cu greutatea sau, în general, cu aspectul fizic: pentru al cincilea an consecutiv, produsul danez Bio-CLA+T a fost premiat într-un sondaj anual al retailerilor, organizat de către revista Świat Farmacji. De fapt, anul acesta, Bio-CLA+T a primit două premii, fiind ales produsul de top pentru două categorii: “Cel mai bun produs de slăbit” şi “Cel mai bun produs anticelulitic”.

    În fiecare an, Świat Farmacji trimite un chestionar la toate farmaciile din Polonia, întrebând farmaciştii ce produse sunt mai înclinaţi să recomande pentru scopuri specfice. Aparent, Bio-CLA+T este preparatul pe care majoritatea farmaciilor îl recomandă ca fiind util pentru a arde grăsimile în exces.

    Bio-CLA+T conţine acid linoleic conjugat (CLA) şi extract de ceai verde (GTE) în capsule de gelatină uşoară. Împreună cu exerciţiul fizic regulat, această formulă grăbeşte procesul de ardere a grăsimilor şi contribuie la susţinerea tonusului masei musculare.