Caută

  Search Results

  Închideți

  Bio-Glucosamine Forte – cel mai bun produs cu glucozamină din Olanda
  Organizaţia Consumatorilor din Olanda, Consumentenbond, a testat 26 produse cu glucozamină, iar Bio-Glucosamine Forte de la Pharma Nord a fost recompensat cu titlul de învingător, primind 9,9 puncte din 10 posibile. Aproape de perfecţiune.

  Testarea olandeză a ţinut cont de mai mulţi parametri, cum ar fi: preţul de producţie, preţul pe doza zilnică recomandată, compoziţia produsului şi informaţia de pe etichetă. Bio-Glucosamine Forte a fost evaluat drept: Produsul cu cele mai multe puncte şi cel mai înalt scor, fără a fi cel mai scump.

  Scor scăzut pentru condroitină
  Patru alte produse conţinând condroitină nu au primit un scor prea bun. Au fost cele mai scumpe produse cu condroitină testate, obţinând doar 5,7 puncte, iar conţinutul de substanţe active era considerabil mai mic decât cel indicat pe etichetă.
  Informaţii despre glucozamină

  Glucozamina este obţinută din cochilii şi carapace de homari, crabi şi creveţi şi este legată de un compus cu sulf, devenind astfel sulfat de glucozamină. Sunt şi alte tipuri de glucozamină, dar cel mai des utilizat de către producători este sulfatul de glucozamină. Sulfatul de glucozamină este de asemena tipul de glucozamină folosit în cele mai multe studii ştiinţifice legate de această substanţă. Absorbţia glucozaminei în corp este bună, dar primele efecte pot fi observate după câteva săptămâni.

  Referinţă:

  Gezondgids februari-maart 2011