Caută

  Search Results

  Închideți

  Calitate de neegalat

  Una dintre pietrele de temelie ale filozofiei Pharma Nord este aceea că toate produsele trebuie să aibă cea mai bună rată de absorbție și efect fiziologic maxim. Aceasta înseamnă că materiile prime și metodele de producție sunt atent selectate și adaptate constant, pentru a crea produse de cea mai înaltă calitate. Rezultatul sunt produsele care se poziționează constant ca lideri de piață în teste independente și studii științifice. Printre altele, un studiu britanic cuprinzător a clasificat Bio-Biloba de la Pharma Nord ca fiind cel mai bun dintre cele 18 preparate testate. 
  Drojdia organică patentată de seleniu Pharma Nord, SelenoPrecise® are o absorbție documentată de 89%, care este cea mai mare până în prezent, pentru un produs pe bază de Seleniu. 
  Produsul Coenzima Q10 de la Pharma Nord este un produs internațional de referință pentru Asociația Internațională pentru Studiul Coenzimei Q10, ceea ce înseamnă că îndeplinește cerințe stricte în ceea ce privește admisibilitatea și documentația.
   

  Efecte secundare

  Un efect secundar este un efect nedorit al unui medicament sau medicament pe bază de plante. Aceste tipuri de preparate conțin întotdeauna un prospect. 

  Suplimentele alimentare aparțin de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare– IBA, deoarece sunt în mod legal asemănătoare cu alimentele și nu li se atribuie efecte medicale. Prin urmare nu le sunt atribuite nici efecte secundare și nu conțin prospecte însoțitoare.

  Dacă aveți simptome la care nu vă așteptați sau simptome care nu sunt menționate în flyerul de produs sau alte surse de informare cu privire la produs, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Important: Dacă aveți un efect secundar grav, se recomandă să contactați imediat propriul medic sau numărul unic de urgență. Medicul dumneavoastră poate evalua dacă un efect secundar necesită modificarea tratamentului dumneavoastră. Vă poate recomanda, de asemenea, să întrerupeți utilizarea unui produs. Medicul dumneavoastră poate raporta efectele secundare și informațiile relevante din dosarul dvs. medical care pot ajuta autoritățile în evaluarea lor.

  De asemenea, este posibil să raportați reacțiile adverse prin intermediul unei farmacii sau direct la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Puteți raporta reacţiile adverse Autorităţii Naționale pentru Protecția Consumatorilor aici.

  Dacă aveți întrebări cu privire la efectele secundare ale suplimentelor alimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați Pharma Nord.