Pharma Nord   Noutăţi din sănătate
- pentru cei care îşi asumă responsabilitatea propriei sănătăţi

Știați că mulți români au probleme cu somnul?

Conform datelor Asociației ASCID, peste un milion de români se confruntă cu probleme legate de somn. Un somn odihnitor este vital pentru sănătatea noastră și pentru o stare de bine. În rândurile de mai jos puteți descoperi cum vă poate ajuta suplimentul alimentar, Bio-Melatonină.

Este privilegiul fiecăruia dintre noi ca, atunci cand ne așezam în pat, cu intenția de a dormi, să putem adormi cu ușurință, dar, după datele publicate de Romania-Insider, mai mult de un milion de români au probleme cu somnul.

Dintre aceștia, numai 5000 sunt diagnosticați, în timp ce restul nici nu știu că au o problemă.

Găsiți sursa informației la sfârșitul newsletter-ului.

 

Vital pentru sănătatea noastră și pentru o stare de bine

Un somn odihnitor este vital pentru sănătatea noastră dar și pentru siguranța noastră și a celor din jur. Multe accidente au loc deoarece conducătorii auto adorm la volan. Multiplul campion național de raliuri, Titi Aur, consideră că oboseala diminuează timpul de reacție în aceeași măsură ca și alcoolul. Reacțiile întârziate, datorate lipsei somnului, pot provoca și accidente de muncă.

 

Bio-Melatonină pentru un somn natural

Multe persoane care au probleme cu somnul se simt frustrate deoarece nu se pot odihni și acest lucru le afectează calitatea vieții. Din ce în ce mai multe persoane apelează la suplimentele care conțin melatonină, un hormon natural care ne ajută să adormim.

Bio-Melatonină de la Pharma Nord conține 3 mg de melatonină pură în fiecare tabletă, care contribuie la:

  • reducerea timpului necesar pentru a adormi (la administrarea a cel puțin 1 mg de melatonină pe zi)
  • atenuarea tulburărilor de somn apărute ca urmare a modificărilor de fus orar
 
Puteți citi mai multe despre Bio-Melatonină aici
 

Vrem să vă cunoaștem povestea

Ați folosit vreodată melatonină? Cum v-ați simțit atunci când ați administrat această substanță? Ați observat anumite schimbări care au dus la îmbunătățirea calității vieții?

Apăsați aici pentru a ne trimite povestea, până la 30 septembrie, și puteți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 10 cutii de Bio-Melatonină sau marele premiu, o consultație personalizată cu domnul Dr. Florin Ioan Bălănică, Personal Health Specialist!

 
Surse - Romania-Insider.com: https://www.romania-insider.com/1-mln-romanians-suffer-sleep-disorders-5000-diagnosed/