Romania | Select other Country

BioActive Red Yeast Rice – Colesterol normal în sânge

Box containing tablets with Red yeast rice powder with 3% Monacolin K

  • Pulbere cu drojdie de orez roșu, pură, verificată pentru formula sa 
  • Comprimatul conține 2.5 mg monacolina K, suficient pentru un efect benefic
  • Fabricat sub control farmaceutic danez
  • Garantarea calității, siguranței și eficacității produsului in fiecare tabletă

BioActive Red Yeast Rice

Pharma Nord

60 tablete filmate

imprimare pagină
1 tabletă conține      
Drojdie de orez de roșu pudră     83.3 mg
din care Monacolina K (3%)         2.5 mg

Ce este BioActive Red Yeast Rice?

Structure of Monacolin K moleculeBioActive Red Yeast Rice sunt comprimate, fiecare conținând 83.3 mg pulbere de drojdie  de orez roșu a cărei concentrație a fost testată și s-a demonstrat că structura moleculei Monacolina K este capabilă să mențină nivelurile normale de colesterol în organism. Acest mecanism de acțiune este legat de o substanță numită monacolina K care influențează enzima HMG-CoA reductaza implicată în procesul biologic din organism, al cărui produs final este colesterolul.

BioActive Red Yeast Rice este verificat pentru substanțe poluante, cum ar fi citrinin, aflatoxina, dioxine și metale grele.

Pulberea cu drojdie de orez roșu este bine tolerată
 

Studiile au arătat că produsele cu drojdie de orez roșu sunt în general bine tolerate, dar conținutul de monacolina K din produsele cu drojdie de orez roșu poate varia considerabil. Unele produse conțin foarte puțin sau deloc monacolina K. Aportul de drojdie de orez roșu nu garantează menținerea nivelului de colesterol din organism. Este important să alegeți produse cu o cantitate declarată de monacolină.


Ce este drojdia de orez roșu

Drojdia de orez roșu este un orez fermentat purpuriu roșcat a cărui culoare provine din faptul că este cultivat pe drojdia Monascus purpureus. Drojdia de orez roșu conține o varietate de substanțe numite monacoline, fiecare identificată cu propria literă, cu toate acestea, numai monacolina K este recunoscuta pentru capacitatea sa de a menține nivelurile normale de colesterolului în organism. În plus, drojdia de orez roșu conține o serie de acizi grași nesaturați și fitosteroli.

În Asia, drojdia de orez roșu este folosită la gătit pentru aromă și conservare, iar în China are o istorie în utilizare de mii de ani.

Recomandări oficiale

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) a evaluat dovezile din spatele conținutului produsului de Monacolina K și a făcut următoarea declarație:

  • Monacolina K din drojdia de orez roșu contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge*

* Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 10 mg monacolina K din preparate de drojdie de orez roșu fermentat.

Related Products

Box with soft gelatin capsules of Bio-Quinon Active Q10 GOLD and vitamin CBio-Quinon Q10 Active Gold with vitamin C which helps to reduce fatigue and exhaustion.