Caută

  Search Results

  Închideți

  Regulament

  Participanții la evenimentele Pharma Nord Academy din datele: 10 octombrie, 17 octombrie, 24 octombrie, 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie, 12 decembrie, au posibilitatea de a se înscrie la un concurs cu premii-surpriză dacă sunt atenți în timpul prezentării și răspund corect la întrebările de pe talonul de participare.

  1. Fiecare participant va primi un talon de participare cu întrebări legate de ce anume s-a prezentat în timpul evenimentelor.
  În cadrul prezentărilor din timpul evenimentelor vor fi „ascunse” o serie de indicii, utile pentru a răspunde corect întrebărilor.

  2. După fiecare eveniment vom alege prin tragere la sorți un câștigător al unui premiu surpriză, în valoare de maximum 600 lei.
  În total se vor acorda 10 premii, câte unul după fiecare eveniment.

  3. Competiția este validă până la finalizarea evenimentelor Pharma Nord din perioada septembrie- decembrie 2019.


  NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
  Pharma Nord asigură și protejează drepturile persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul general privind protecția datelor).
  Pharma Nord este operator de date cu caracter personal și această prelucrare este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal cu numărul 32275.