Caută

  Search Results

  Închideți

  - cu un interes personal pentru sănătate și nutriție.

  În prezent, căutăm doi consultanți de produse ambițioși pentru a susține activitățile educaționale in București și Constanța. Noii noștri colegi trebuie să aibă un interes puternic pentru domeniul sănătății și wellness și să aibă ambiția de a se dezvolta împreună cu compania.

  Lucrând îndeaproape cu managementul biroului din România, vor desfășura diverse activități educaționale dedicate practicienilor, profesioniștilor din domeniul sănătății, terapeuților și personalului din punctele de vânzare (farmacii și magazine naturiste). Posturile sunt disponibile în București și Constanța, cu activități în afara biroului.

  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de medicamente și suplimente nutritive, unde promovarea unui stil de viață sănătos este vitală. Ne străduim să comunicăm beneficiile intervenției nutriționale cu ajutorul produselor noastre de calitate, documentate prin cercetări științifice.

  Descrierea postului

  - Promovarea suplimentelor și studiilor științifice Pharma Nord către diverse grupuri de practicieni, terapeuți, comercianți cu amănuntul și alți profesioniști din domeniul sănătății.

  - Planificarea și implementarea activităților educaționale, a cursurilor, etc

  - Dezvoltarea continuă a contactelor, preluarea și menținerea celor vechi.

  Cerințe

  Experiență ca terapeut, nutriționist sau farmacist - dar cel mai important este să știți cum să comunicați beneficiile pentru sănătate grupului nostru țintă, cum să construiți și să mențineți relații profesionale și să vă simțiți foarte confortabil să vorbiți cu alte persoane, fie individual, fie în grupuri mai mari.

  Sunt așteptate bune cunoștințe de limba engleză.

  Beneficii

  Candidatul va avea numeroase oportunități de a se dezvolta odată cu locul de muncă, atât la nivel personal, cât și profesional.

  Pharma Nord poate oferi un loc de muncă provocator și interesant, cu colegi buni și dedicați. Avem planuri ambițioase de creștere pentru piața din România.

  Mod de aplicare și informații de contact

  Dacă aveți întrebări legate de acest job, nu ezitați să ne contactati la telefon: 0722368696.
  Vă rugăm să trimiteți scrisoarea de intentie împreună cu CV-ul și alte informații relevante la adresa lblaga@pharmanord.com. Vă rugăm să scrieți "Consultant produse" în câmpul de subiect.


  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive preventive și medicamente. Cu sediul principal și producția în Danemarca și cu 25 de filiale și 20 de parteneri de afaceri în străinătate, Pharma Nord acoperă o arie geografică largă. Produsele Pharma Nord sunt cunoscute și vândute în Europa, în Orientul Mijlociu și pe piețele în plină expansiune din Asia, Rusia și Statele Unite.  Pharma Nord is one of Europe’s leading manufacturers of preventative nutritional supplements and medical drugs. With its main office and production in Denmark and with 25 subsidiaries and 20 business partners abroad, Pharma Nord covers a large geographical scope. Pharma Nord’s products are known and sold in Europe, the Middle East, and on the rapidly expanding markets of Asia, Russia, and the United States.