Pharma Nord   Noutăţi din sănătate
- pentru cei care îşi asumă responsabilitatea propriei sănătăţi

Conform datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății, în România sunt aproximativ 2 milioane de persoane care suferă de diabet. Tot Organizația Mondială a Sănătății precizează că peste 60% din populația adultă a țării este supraponderală. Oamenii au nevoie să cunoască mai multe despre cum pot trăi o viață sănătoasă și că un pas în această direcție este menținerea glicemiei în limite normale. Citind mai departe puteți afla câteva lucruri interesante.

Aproape 2 milioane de români suferă de diabet. Conform cifrelor din 2016 ale OMS (Organizația Mondială a Sănătății), peste 60% dintre bărbații și femeile din țara noastră sunt supraponderali (23% dintre aceștia sunt obezi), iar mai mult de 25% dintre aceste persoane nu desfășoară o activitate fizică susținută.

Menținerea greutății în limite normale, obiceiurile alimentare sănătoase și activitatea fizică sunt factori importanți pentru limitarea riscului de apariție a diabetului. Un aspect vital pentru prevenirea apariției diabetului este și menținerea glicemiei în limite normale.

Un stil de viață sănătos poate sprijini menținerea nivelului glicemiei în limite normale, dar acesta nu este singurul lucru care s-a dovedit a avea un efect.

 

Drojdia cu crom - o strategie sigură și naturală

Unul dintre lucrurile pe care știința le-a descoperit este că drojdia organică cu crom poate contribui la menținerea unui nivel stabil al zahărului în sânge. Folosirea suplimentelor cu crom, ca o strategie sigură și naturală pentru menținerea nivelurilor normale ale glicemiei, este susținută de o serie de studii care le demonstrează eficiența. Este nevoie, însă, de studii mai ample și mai detaliate pentru a susține potențialul administrării acestor suplimente.

Este mai ușor să fii sănătos
Unul dintre avantajele menținerii unui nivel stabil al glicemiei, cu ajutorul drojdiei organice cu crom, este faptul că este mai ușor să renunțăm la gustările nesănătoase dintre mese și la consumul exagerat de zahăr.

De fapt, mulți oameni au observat că, atunci când au administrat suplimentul cu drojdie cu crom, le-a fost mai ușor să se limiteze la doar trei mese pe zi, iar acest lucru a avut un efect semnificativ asupra nivelului glicemiei și a sănătății lor, în general.

 

ChromoPrecise a îmbunătățit nivelul glicemiei într-un studiu științific

Cercetătorii cehi de la Universitatea Charles din Praga au efectuat un studiu dublu-orb, placebo controlat, pe o perioadă de 12 săptămâni, în care au oferit participanților suplimente cu drojdie organică cu crom (Bio-Chrom) sau "placebo”.

Echipa de cercetători a observat că participanții care au primit Bio-Chrom și-au putut controla mai bine glicemia, comparativ cu cei care au primit placebo.

Sursa:
Biol Trace Elem Res. 2013 Oct;155(1):1-4

 

Drojdia organică cu crom are o absorbție mai bună

Doar 1-2% din cromul care se găsește în suplimentele cu picolinat de crom și clorură de crom este absorbit în organism. În cazul ChromoPrecise, care este sursa de crom folosită în Bio-Chrom, absorbția este de până la 10 ori mai mare.

CromoPrecise este singura drojdie organică cu crom din UE aprobată pentru a fi folosită pentru menținerea glicemiei în limite normale.
Datorită absorbției sale documentate, ChromoPrecise este potrivită pentru cercetarea științifică.


Citiţi mai mult

 

Vrem să vă cunoaștem povestea

Ați folosit vreodată Bio-Chrom? Cum v-ați simțit atunci când l-ați administrat zilnic? Ați observat anumite schimbări care au dus la îmbunătățirea calității vieții?

Studiile științifice au demonstrat că drojdia organică cu crom sprijină menținerea glicemiei în limite normale, dar, pentru noi este foarte importantă și experiența dumneavoastră.

Scrieți-ne povestea la Pharma Nord și primiți gratuit o cutie de Bio-Chrom!