Pharma Nord   Noutăţi din sănătate
- pentru cei care îşi asumă responsabilitatea propriei sănătăţi

Dragă [NewsletterUserName]

Vă mulțumim pentru abonarea la newsletter-ul Pharma Nord - Noutăţi din sănătate.

Noi, la Pharma Nord, apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele și cercetările noastre.

Pharma Nord participă în mod activ la o serie de studii internaționale și are peste 300 de articole științifice publicate care prezintă studii realizate cu produsele Pharma Nord pe subiecți umani. Compania Pharma Nord este unul dintre liderii de la nivel global, în acest domeniu.

Dacă dumneavoastră, în calitate de consumator, doriți să investiți în sănătate și în prevenție utilizând vitamine și minerale, atunci, este esențial ca fiecare capsulă și tabletă pe care o administrați să aibă efectul dorit. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți produse cu eficiență documentată.


Noi cercetări cu seleniu și coenzima Q10

În 2012, a fost publicat, într-un renumit jurnal de cardiologie, un studiu suedez, numit Kisel-10. Acest studiu a evidențiat rezultatele administrării drojdiei SelenoPrecise și a Bio-Quinonei Q10, pe o perioadă de patru ani, la 443 de persoane cu vârste cuprinse între 70 și 88 de ani.

Acesta a fost un studiu dublu-orb, placebo-controlat. La finalul lui, rezultatele au arătat că, persoanele din grupul activ, care au primit seleniu și coenzima Q10, s-au simțit mai bine decât cele care au luat tablete placebo. S-a evidențiat și un efect vizibil de prevenție, într-o serie de afecțiuni, precum și în calitatea vieții participanților la studiu.

În 2014, studiul Q-Symbio a evidențiat o diferență clară între pacienții care au primit Bio-Quinonă Q10 și cei care au primit capsule placebo. Studiul a fost realizat în treisprezece spitale din nouă țări și este unul dintre cele mai mari studii realizate vreodată cu coenzima Q10. Studiul a fost publicat în JACC, una dintre cele mai renumite reviste de cardiologie din lume.

 

Legislația actuală nu permite ca Pharma Nord să scrie despre efectele specifice ale acestor studii, dar, dacă doriți să aflați mai multe despre ele, puteți să o faceți dând o căutare pe Google.

Puteți citi mai multe despre studii aiciProducție daneză

Pharma Nord este o companie 100 % daneză, care are toate spațiile de producție localizate în Danemarca. „Produs în Danemarca” poate avea mai multe semnificații și este, de multe ori, folosit pentru a spune că produsul este ambalat în Danemarca.

Dar, când noi scriem „Produs în Danemarca”, facem acest lucru pentru că noi realizăm produsele, în totalitate, la fabrica  noastră din Vojens. Aici este locul unde sunt produse și tabletele și capsulele.

Fabrica este autorizată ca fabrică de medicamente și, datorită acestui fapt, toți pașii de producție urmează aceleași principii ca și în cazul producției de medicamente. Aceasta înseamnă un control riguros, în laborator, atât al materiei prime cât și al capsulelor și tabletelor produse. Consumatorii pot fi siguri că, atunci când produsele părăsesc fabrica, acestea conțin substanțele active menționate pe ambalaj, fără substanțe nedorite și sunt eficiente până în ultima zi a termenului de valabilitate.

Găsiți toate produsele aici


Focus pe igienă

Toate tabletele și capsulele de la Pharma Nord sunt ambalate în blistere igienice care asigură, simultan, o igienă optimă a acestora, o creștere a calității și a efectului produsului, de la prima până la ultima capsulă sau tabletă.

În același timp, este mult mai ușor și mai practic să luăm cu noi vitaminele în călătorii.

Puteți vedea aici filmul nostru despre calitate și despre motivul pentru care ambalarea în blistere este o alternativă mai bună decât ambalarea în flacoane.