Caută

  Search Results

  Închideți

  - cu un interes personal pentru sănătate și nutriție. 

  În prezent, căutăm un coleg pentru postul de Regional Education Representative, cu domiciliul în Iași, care să sprijine activitățile educaționale din Iași și regiunea de Est a României.
  Noul nostru Regional Education Representative trebuie să aibă o preocupare reală pentru sănătate și bunăstare, trebuie să fie nutriționist, terapeut sau farmacist și trebuie să aibă ambiția de a se dezvolta împreună cu compania. 

  Lucrând îndeaproape cu managementul biroului din București, Regional Education Representative va desfășura diverse activități educaționale pentru nutriționiști, terapeuți, profesioniști din domeniul sănătății (farmaciști, asistente) și retaileri (personalul magazinelor naturiste). Postul presupune desfășurarea activității în Iași, dar cu activități educaționale în afara biroului, în Iași și regiunea de Est a României. 

  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de medicamente și suplimente nutritive, pentru care promovarea unui stil de viață sănătos este vitală. Ne străduim să comunicăm beneficiile intervenției nutriționale cu ajutorul produselor noastre de calitate, documentate prin cercetări științifice.

  Descrierea postului

  - Instruirea diferitelor grupuri de terapeuți, nutriționiști, comercianți cu amănuntul (personalul magazinelor naturiste) și alți profesioniști din domeniul sănătății (de ex: farmaciști, medici generaliști) privind suplimentele bazate pe știință. 

  - Planificarea, implementarea și furnizarea activităților educaționale, cum ar fi seminarii de o zi întreagă, sesiuni de formare de seară și de weekend. 

  - Oferirea de consultanță nutrițională profesioniștilor din domeniul sănătății. 

  - Organizarea de seminarii pentru publicul profesionist. 

  - Participarea activă la evenimente educaționale externe din domeniul sănătății.

  - Cooperare strânsă cu Education Coordinator pentru a se asigura că mesajele companiei sunt livrate în mod profesionist publicului.

   - Raportarea activităților către Education Coordinator și Country Manager. 


  Calificări 

  - Experiență ca nutriționist, terapeut sau farmacist - în mod ideal, în terapia nutrițională, dar cel mai important este să știți să comunicați beneficiile pentru sănătate grupului nostru țintă și vă simțiți foarte confortabil să vorbiți cu alte persoane, fie individual, fie în grupuri mai mari. 
  - Căutăm un profesionist cu un comportament plăcut, încrezător și comunicativ, cu permis de conducere categoria B și cunoștinte bune de Microsoft Office. 
  - Este necesar un nivel bun de limba engleză, deoarece o parte din comunicarea companiei este în limba engleză. 
  - Experiența în susținerea prelegerilor constituie un avantaj. 

  Solicitanților li se poate cere să facă și să susțină o scurtă prezentare în Power Point pe un anumit subiect, dacă sunt invitați la al doilea interviu. 
  Pharma Nord poate oferi un loc de muncă provocator și interesant, cu colegi buni și dedicați. 

  Experiență ca terapeut, nutriționist sau farmacist - dar cel mai important este să știți cum să comunicați beneficiile pentru sănătate grupului nostru țintă, cum să construiți și să mențineți relații profesionale și să vă simțiți foarte confortabil să vorbiți cu alte persoane, fie individual, fie în grupuri mai mari.

  Sunt așteptate bune cunoștințe de limba engleză.

  Mod de aplicare și informații de contact

  Dacă aveți întrebări cu privire la job, vă rugăm să nu ezitați să-l sunați pe Country Manager, Lucian Blaga, la numărul de telefon 0213160654, de luni până vineri între orele 08:30 – 17:00 sau să trimiteți un e-mail la lblaga@pharmanord.com. 

  Vă rugăm să trimiteți cererea dumneavoastră scrisă împreună cu CV-ul și alte informații relevante la lblaga@pharmanord.com, până la data de 22 septembrie 2023. Vă rugăm să scrieți „Regional Education Representative, România, regiunea Iași” în câmpul de subiect. 

  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive preventive și medicamente. Cu sediul principal și producția în Danemarca și cu 25 de filiale și 20 de parteneri de afaceri în străinătate, Pharma Nord acoperă o arie geografică largă. Produsele Pharma Nord sunt cunoscute și vândute în Europa, în Orientul Mijlociu și pe piețele în expansiune rapidă din Asia și Statele Unite.   Pharma Nord is one of Europe’s leading manufacturers of preventative nutritional supplements and medical drugs. With its main office and production in Denmark and with 25 subsidiaries and 20 business partners abroad, Pharma Nord covers a large geographical scope. Pharma Nord’s products are known and sold in Europe, the Middle East, and on the rapidly expanding markets of Asia, Russia, and the United States.