Romania | Select other Country

CLA şi extract de ceai verde – pentru creşterea arderii grăsimilor

Cutie cu capsule moi care contin CLA (acid linoleic conjugat) si extract de ceai verde

  • Un concept premiat
  • Bio-CLA Booster conţine ceai verde care sprijină metabolismul grăsimii prin creşterea arderii grăsimilor
  • Fabricat în Danemarca sub control farmaceutic

Bio-CLA Booster

Pharma Nord

60 capsule moi

Recomandări asociate

[Cu plante|, Managementul greutăţii şi digestie|, Metabolism şi hormoni|, Muşchi şi exerciţii fizice|]
imprimare pagină
O capsulă conţine      
Acid Linoleic Conjugat     300 mg
Extract de Ceai-verde (Camellia sinensis L.)     125 mg
Informaţii nutritive:      
Energie:     19,3 KJ/kcal
Grăsimi:     379,3 mg
din care      
Acizi graşi saturaţi:     31,3 mg
Acizi graşi nesaturaţi:     348 mg
din care CLA:     300 mg
Glucide:     162,9 mg
Proteine:     146,6 mg

Informaţii despre produs

Mod de administrare:
6 capsule pe zi, în timpul mesei.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Prefixul Bio nu se referă la provenienţa din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.

Precauţii:
Femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanele care iau medicamente, trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment.

60 capsule moi = 42,3 g

Ingrediente
Acizi graşi liberi din Ulei de Şofranel (Carthamus tinctorius), cu 80% CLA/Acid Linoleic Conjugat
Extract de Ceai-verde (Camellia sinensis)
Învelişul capsulei: Gelatină
Agent de umezire: Glicerol
Colorant: Ammonia caramel
Agent antiaglomerant: Dioxid de Siliciu

Condiţii de păstrare:
La temperatura camerei, ferit de lumina solară.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârşitul perioadei înscrise pe cutie.

Ce este Bio-CLA Booster?

Imaginea unei femei asezata pe cantarBio-CLA Booster se prezintă sub forma unor capsule gelatinoase. Fiecare capsulă conţine 300 mg de acid linoleic conjugat (T10,C12 & C9,T11) şi 125 mg de extract de ceai verde.

Despre CLA

CLA (Acidul Linoleic Conjugat) este un acid gras polinesaturat natural, care se găseşte în carnea rumegătoarelor (vaci şi oi) şi în produsele lactate care provin de la acestea. El se formează în rumenul rumegătoarelor în cadrul unui proces în care acidul linoleic din iarbă este transformat în CLA. Câteva dintre cele mai bune surse de CLA sunt carnea de vită şi produsele lactate precum laptele, brânza şi iaurtul. Există mai multe tipuri de CLA şi fiecare are diferite efecte în organism. Bio-CLA Booster conţine doar izomerii T10,C12 & C9,T11. Acidul Linoleic Conjugat din Bio-CLA Booster provine din ulei de şofrănel. CLA este un aditiv alimentar certificat GRAS (Generally Recognized as Safe).

Despre extractul de ceai verde

Extractul de ceai verde este un ingredient foarte popular printre persoanele care vor să scadă în greutate şi să-şi reducă ţesutul adipos. Se consideră că ceaiul verde, prin conţinutul său mare de EGCG (epigallocatechin gallat), este responsabil pentru efectele pozitive ale ceaiului verde, deoarece epigallocatechin gallat (EGCG) sprijină metabolismul grăsimii prin creşterea arderii grăsimii.

De ce şi cum ar trebui să folosiţi Bio-CLA Booster?

Imaginea unei femei care se uita in oglinda

Evitarea ”efectului yo-yo”

Pierderea kilogramelor şi, ulterior, acumularea acestora urmată de noi încercări de pierdere în greutate determină un ciclu sus-jos, de aici şi termenul ”efectul yo-yo”. Un supliment cu CLA şi extract de ceai verde vă poate sprijini să ardeţi mai multe grăsimi, prevenind astfel acumularea grăsimilor în organism.

Asociaţi utilizarea produsului cu exerciţiile fizice

Este de dorit asocierea produsului cu efectuarea unor exerciţii fizice regulate. Ceaiul verde are proprietăţi de ardere a grăsimilor dar, prin exerciţii fizice, stimulaţi muşchii să ardă mai multă grăsime, iar rezultatele apar mai repede.

Un concept premiat

Bio-CLA Booster- (sub diverse denumiri)- a câştigat câteva premii internaţionale la categoria ”Managementul greutăţii” în cadrul unor evenimente organizate de consumatori şi retaileri din Europa.

Recomandări oficiale

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) afirmă că ceaiul verde:

  • Sprijină metabolismul grăsimilor prin creșterea arderii grăsimilor.