Romania | Select other Country

ACADEMIA PHARMA NORD

În viață faci alegeri, tu ce alegi pentru viața ta?

Combinația de Seleniu și Coenzima Q10, folosită în studiul Kisel10, care poate salva vieți și poate da inimii un ajutor natural


În perioada septembrie- decembrie compania Pharma Nord va organiza o serie de zece evenimente focusate pe Prevenție, Nutriție și Secretul longevității: combinația unică de Seleniu și Coenzima Q10 ce și-a dovedit efectele în studiul științific Kisel10- ale cărui rezultate vor fi prezentate în cadrul evenimentelor.

Seria de evenimente de sub egida Academiei Pharma Nord sunt menite să ajute specialiștii în domeniu să își însușească noi informații din domeniul medical, să deprindă cum să identifice un supliment alimentar de calitate, cu o biodisponibilitate dovedită, să informeze pacienții cu privire la importanța documentării științifice înainte de a folosi un supliment alimentar și multe alte informații utile.

Experiențele vor fi împărtășite de specialiști în medicină preventivă și alternativă, recunoscuți la nivel național și internațional.

Cele zece evenimente vor avea loc într-un cadru mai puțin formal, în incinta teatrului Regina Elisabeta, din centrul capitalei, o clădire cu importanța istorică, totodată un loc cu puternice valențe artistice.

Participanții vor fi întâmpinați cu multe surprize, pe care le pot descoperi dacă se înscriu la evenimente în formularul de mai jos:

Regulamentul competiției se găsește aici: https://www.pharmanord.ro/academia-regulamin