Caută

  Search Results

  Închideți

  - cu un interes personal pentru sănătate și nutriție.

  În prezent, căutăm un Sale and Office Assistant pentru a sprijini activitățile noastre la biroul din București precum și magazinul online. Dorim să găsim o persoană ambitioasa care să aibă un interes deosebit pentru sănătate și wellness și să fie capabila să lucreze din proprie inițiativă, ca parte a echipei Pharma Nord.

  Lucrând îndeaproape cu Managerul Comercial, ne va ajuta în toate activitățile noastre destinate specialiștilor din domeniul sănătății și personalului din punctele de vânzare (farmacii și magazine naturiste). Va contribui la dezvoltarea magazinului nostru online aflat în creștere, prin intermediul căruia vindem produsele noastre la nivel național.
  Vor fi necesare unele deplasări la evenimente, dar, în rest, postul este cu normă întreagă în biroul nostru din București.

  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți furnizori de suplimente nutritive din Europa, unde promovarea unui stil de viață sănătos este vitală. Ne străduim să comunicăm beneficiile intervenției nutriționale cu ajutorul produselor noastre de calitate, documentate prin cercetări științifice.

  Descrierea postului

  Super utilizator al bazei noastre de date
  Coordonarea și sprijinirea organizării evenimentelor proprii
  Prelucrarea și expedierea comenzilor pentru magazinul online și trimiterea de materiale către comercianți
  Responsabil pentru activitățile site-ului web, inclusiv încărcarea știrilor, funcționalitățile magazinului web, listarea evenimentelor, SEO

  Cerințe

  Suntem deschiși la diferite profiluri, dar ideal ar fi să aibă interes în office administration.  
  Sunt așteptate bune cunoștințe de limba engleză.

  Beneficii

  Candidatul va avea numeroase oportunități de a se dezvolta odată cu locul de muncă, atât la nivel personal, cât și profesional.
  Pharma Nord vă poate oferi un loc de muncă provocator și interesant, cu oportunități de dezvoltare a carierei dumneavoastră.


  Mod de aplicare și informații de contact

  Dacă aveți întrebări legate de acest loc de muncă, nu ezitați să ne contactati la telefon: 0722368696.
  Vă rugăm să trimiteți scrisoarea de intenție împreună cu CV-ul și alte informații relevante la adresa lblaga@pharmanord.com până cel târziu la data de 30 06 2022. Vă rugăm să scrieți "Sales and office assistant" în câmpul de subiect.

  Pharma Nord este unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive preventive și medicamente. Cu sediul principal și producția în Danemarca și cu 25 de filiale și 20 de parteneri de afaceri în străinătate, Pharma Nord acoperă o arie geografică largă. Produsele Pharma Nord sunt cunoscute și vândute în Europa, în Orientul Mijlociu și pe piețele în plină expansiune din Asia, Rusia și Statele Unite.  Pharma Nord is one of Europe’s leading manufacturers of preventative nutritional supplements and medical drugs. With its main office and production in Denmark and with 25 subsidiaries and 20 business partners abroad, Pharma Nord covers a large geographical scope. Pharma Nord’s products are known and sold in Europe, the Middle East, and on the rapidly expanding markets of Asia, Russia, and the United States.